Okategoriserade

Barnens namn på sitt kön är snippa eller snopp. Hur svårt kan det vara för rättsväsendet att förstå det?

Snippa eller snopp är ordet man säger till sina barn när de frågar om saken

Angående domen där en 50 årig man hade pillat på fel ställe på en ung flicka. Han skulle hållit sina fingrar borta från hennes underliv ”snippa” Vad får en äldre man att tycka att han har rätt att göra en sådan handling? Att han slipper undan någon typ av dom är helt galet..

Att de inom rättsväsendet menar på att ordet ska vara det viktigaste och inte handlingen är ju absurt. Han hade fingrarna där han inte skulle ha dem och ska därmed dömas efter det och inte vad den stackars flickan kallar sitt underliv.. Hon är ju bara ett barn..

Jag blir irriterad och tänker men hur svårt kan det vara att förstå att en liten flicka har lärt sig att kalla sitt kvinnliga kön vid ett uttryck från sina föräldrar. Vad säger man till sina barn när de frågar?

Jag har två sönder och där blev det snopp när de frågade. Varför ska det vara så svårt att förstå att en flicka kallar könet med det namnet ”snippa”. De är ju barn och har inte fått ordförrådet med att det kallas för vagina eller ordet som för det mesta kallas vid ett negativt uttryck. Ordet som också är ett skällsord i samhället och ett mycket negativt ord i mångas öron. Jag blir irriterad när det används i negativa former för vad har det kvinnliga könet med negativa händelser att göra???? Jag blir mest upprörd när en kvinna kallar en annan kvinna för F.. ordet.. Jag säger då…

Hur kan du nedvärdera ditt eget kön och använda det för att prata illa om en annan kvinna. Då ser du ned på dig själv som person för att du har det kvinnliga könet. VARFÖR???

Kvinna ha respekt för ditt eget kön och nedvärdera inte dig själv med att använda ordet. Jag använder ordet vagina och använder aldrig F.. ordet.