Okategoriserade

Vad kommer hända nu framöver? Det är många frågor som oroar oss och in i framtiden.

Livet just nu känns verkligen upp och ned ute i världen med alla oroligheter som pågår. Kriget i Ukraina som snart har hållit på i ett år skapar en darrande oro för många. Vårt land som har varit neutralt och vi har hållit oss utanför krig och elände under en lång tid. Men vårt land Sverige har nu kommit i riktigt blåsväder och tyvärr så har det blivit så bland annat på grund av att vi har ett stort hjärta mot andra nationaliteter som kommit in i vårt land.

Sedan har vi Putin som har storhetsvansinne och vill återinföra Sovjetunionen. Men är vi säkra på att det verkligen är det som ligger bakom hans agerande. Eller vill han mera?? Vi i Sverige har levt med en känsla och oro över att fienden kommer från öst och det sedan 2 världskriget… Är vi där nu?? Men varför just nu? Han har suttit vid makten länge och varför nu? Jag tror det ligger mera bakom allt detta och det är inget enkelt svar. Det är starka politiska makter bakom det och mera komplicerat än vi kan ta in just nu. Framtiden kommer utvisa varför??

Kommer Putin slå till med ett större drag innan eller till årsdagen till sin invasion av Ukraina. Innan Ukraina får mera hjälp från väst. Jag kan förstå att Putin känner sig attackerad från Nato och väst när vi ger Ukraina mer och mera hjälp. Det blir då inget krig bara mellan Ukraina och Ryssland utan mellan Natoländer, väst och Ryssland. Det är då det kan bli större och en oro över att ett 3 världskrig står inför oss.

Vi har lyckats hålla sams under uppbyggnaden efter 2 världskriget sargade tillvaro. Europa har slickat sina sår och tagit hand om återbyggnad av länder med ekonomi och städer som var nästan helt utslagna.

Kan det någonsin bli fred i världen? Mitt svar är… nej, det tror jag inte….

Vi är för krigiska i vårt mentala sinne och vill försvara våra områden och vad vi står för i våra grupperingar vi har skapat. Den enda anledningen att vi skulle gå tillsammans vore en invasion från yttre rymden.

Kommer det någonsin hända?? Vem vet? Det finns helt klart andra levande varelser i vårt universum som är oändligt. Vi har flera dimensioner och forskarna pratar om 11 stycken..

Vad är egentligen tid?

En djup filosofisk fråga som inte kan besvaras i dagsläge men inom rimlig tid så kommer vi få svar..