Okategoriserade

Meditation gör så att kroppen får en chans till helande

När livet tär på oss så behöver vi meditera så kroppen får en chans till helande

Ett nytt år har börjat och jag brottas med olika frågor som vanligt både privat och om vår gemensamma framtid på jorden. Ju mera jag läser på om allt och tar reda på vissa saker så blir jag bara mera och mera arg, besviken och orolig.

Jag har skrivit tidigare om de olika yrkesgrupperna som sitter på makt som de missbrukar och kör på. Där de struntar fullständigt i den lilla människan utan mera om deras personliga karriär och personliga fajter med andra kollegor och myndigheter osv…

Jag har alltid varit emot orättvisor hela mitt liv och när man är det så kan det bli en del trubbel. Speciellt om man alltid säger vad man tycker och tänker och står för sina ord. Inte ändrar sig för att passa in för att inte få tillhöra ”flocken” Jag har aldrig haft det behovet men ändå alltid haft vänner omkring mig fast jag har varit den jag är.

Jag har ibland blivit utnyttjad för jag har känslan att vilja hjälpa andra att se livet med andra ögon osv. Även när jag har mått dåligt själv som jag ångrar idag för min egen väg tillbaka till god hälsa har tagit längre tid.. Men som jag brukar säga allt har en mening och jag har lärt mig mycket om människors beteende. Men mitt hjärta har tagit det hårt..

Jag har ont i bröstet som förut när jag åkt in och blivit inlagd på intensiven för övervakning på mitt hjärta. Jag har tärt hårt på mitt hjärta när den fått pumpa hårt för mitt låga hb som har gått upp och ned samt medicinen som jag tagit som gjort blodet mera trögflytande. Det första de gör på akuten när jag kommer in är EKG men den pumpar på.. Men krampen nu gör ont.. Det är som sammandragningar och smärtan strålar ut i axeln och ryggen, suck

Jag har och haft för mycket omkring mig både praktiskt och känslomässigt samt mina rikliga blödningar. Där läkarna kliar sig i huvudet för de kan inte hitta felet.. Jag orkar inte stressa upp mig för det utan tar det lugnt. Det blir som det blir..

Men “Allah” jag åker ingenstans utan chillar hemma och försöker ta det lugnt. Jag mediterar, lugn andning och tänker på trevliga saker inte för upphetsande dock, he he Lyssnar på musik som får mig att vilja dansa. Just nu Kizomba musik som har en härlig rytmisk takt som får mig att känna en livslust.

Tänker mig att jag dansar vid en härlig sandstrand i Karibien där jag känner den ljumna havsbrisen mot min kropp. Där min tunna långa klänning fladdrar kring mina ben i vinden i en sensuell kizomba dans. Med en snygg exotisk man som ser mig djupt i ögon med sina bruna leende ögon.

Önskar att jag vore där på riktigt.. Men jag ska visualisera detta och verkligen känna in allt. Hjärnan kan inte skilja på sanning och verklighet så det blir en snabbvisit till Karibien ikväll, ha ha

Om min kropp få den härliga upplevelsen för en stund så får den vila från allt annat som annars ger den negativitet och skapar mera problem för mig.