Okategoriserade

Nu blir det Biden (Ukraina) mot Putin (Nordkorea) där vi står maktlösa och tittar på..

De stora ledarna, Biden mot Putin sätter upp sina spelpjäser och väntar på motdrag

Känner en oro över hur det pågår i de politiska korridorerna och på de stora spelplanerna där högdjuren ställer upp sina spelpjäser och väntar på motdrag.. De har ett stort ansvar över mänsklighetens ras och vår framtid på planeten och inte bara just nu i nuet.. Utan från nuet och långt in i framtiden..

Nu ger Nordkorea hjälp till Ryssland precis som USA ger hjälp till Ukraina. Det byggs upp en mera spänd spänning och jag bara undrar när allt brakar löst och då händer allt för att det är ledarna som har storhetsvansinne. Där vi folket får lida och dö för att vi har ledare som är psykopater eller är narcissistiska där ingen av dem förstår att de äger problemet. Men de tycker att folket ska tycka som dem och gör det inte det så straffas vi…

När ska vi lära oss av historien och inte börja om igen med samma skit som hänt tidigare. Har vi inte kommit längre i vår utveckling som en mänsklig ras??? Tydligen inte när allt får fortgå och många får dö, för vad???

Jag har alltid känt en ilska mot orättvisor där många får lida och till vilken nytta för någon part? I kriget finns inga vinnare och ”Gud” hjälper ingen part” som de många ber till och vill ha hjälp. Det finns inget heligt krig.. Jag skulle vilja möta Putin och ifrågasätta hans sätt att tänka om mänskligheten i det stora hela och inte bara stirra blint på. Detta är vårt land och område som vi ska äga och styra över och ta ut vinster på.

Vi är en mänsklig ras på denna planet som håller på gå om intet om vi inte ändrar hur vi beter oss mot andra samt vår sårbara natur. Där djuren får lida helvetes kval för att vi liksom ”bara” kan…. Mitt hjärta blöder för hur vi gör mot djuren för att vi ska ha ut massa olika produkter från dem utan pardom..

Jag ska skriva en annan dag om hur vi gör mot vissa djur för vi liksom bara kan och vill ha produkter från deras kroppar. Eller bara en njutning för att få skjuta för att visa upp sin ”manlighet” stolthet. Den berättelsen blir svår att skriva om och för er att läsa om. Men kommer göra det i alla fall för många har ingen aning om hur vissa produkter kommer ut i handeln som vissa går och köper i god tro..

Imorgon är det dan före dopparedagen och jag har fixat allt tills dess och kommer bara chilla och njuta av juldagarna.

Kärlek till er alla medresenärer, en resa som vi gör tillsammans på planeten Tellus i ett oändligt universum.