Okategoriserade

Vart kommer hända framåt i tiden? Behöver vi oroa oss?

Livet under juletid och framåt i tiden är skrämmande

Nu är det bara en vecka kvar till julafton och många känner en stress och mår dåligt och en del tar det lugnt och känner att julen blir en lugn och fridull helg med god mat och sällskap av goda vänner med släkt. Men alla har inte den upplevelsen eller vill egentligen inte uppleva denna högtid men svårt att missa med allt som påtvingas från media och i alla affärer osv.

Jag är en person som inte bryr mig och tar det med ro och gör det bara trevligt dessa dagar med god mat och njuter av tillvaron och tänker på de som har det tufft i vår hårda värld som pågår nu. Den oro som blad annat finns pga att Putin har problem med att vilja visa sina vassa armbågar och vill krossa andra för sitt eget välmående. Jag skulle vilja titta in i hans huvud och se vad som händer där inne…

Varför vill han andra så mycket ondo? Vad har han i grundtanke och vill skapa framöver? Ett tredje världskrig och ett kaos i Europa där han står ansikte mot ansikte med Nato? Vad tror han att han ska förändra innan han själv kommer att dö och lämna efter sig? Bara det inte handlar om historiska saker… Vi behöver se framåt och inte tillbaka i historien för våra liv kommer förändras stort och nu framåt..

Vi behöver ta ansvar för hur vi agerar på många plan för att vi ska kunna ha en rätt rimlig tillvaro och överlevnad på vår planet Tellus. Vi har liksom gått in i en turbelent tid som går liksom i cykler. Vi har haft det rätt lugnt i världen och nu har det byggts upp en ny bubbla som växer och kommer spricka en dag. Vi borde ha lärt av oss från historien men tydligen inte…

Alla behöver tänka efter och undra vad kan jag göra för att hjälpa till.. Börja med er själva.. Ge er själva kärlek och acceptans för den du är och egenkärlek. VAD DU GÖR MOT DIG SJÄLV GÖR DU MOT ANDRA… Skaparen/skapelsen sänder varje dag, minut budskap till oss som vi ignorerar och tar bara förgivet. Vi har fått denna möjlighet att leva här som vi gör nu men vi bara suger ut allt som vi har fått att förvalta. Vi har fått tillåtels att kunna leva här men vi missköter vårt uppdrag. Hur länge kommer vi få tillåtlese att fortsätta som vi håller på?

Om alla människor älskade sig själva och hade förmågan att göra det så skulle många problem försvinna. Men har förståt när jag läser om kvantfysik så är världen byggd på plus och minus. Vi kommer alltid att ha denna balans och det gäller att bara finna den. Just nu verkar det som minus sidan håller på att ta över och med det så blir allt i kaos..

Sänder kärlek till alla medresenärer på vår vackra planet Tellus som ger oss möjlighet att kunna leva här. Livet är som ett pyssel som ska matcha och bilda ett mönster när vi är klara för vår personliga resa.