Okategoriserade

Ska man blanda ihop politik och idrott?

Ska man blanda ihop sport och politik eller hur vi lever i samröre med andra i livet?

WM i fotboll blir i alla fall en stor plattform att få ut budskap om olika saker men jag tycker att sporten ska vara fri från religion och politik. Det är min åsikt.. om de inte gillar landets inställning hur de styr och lever där. Varför lägga WM där????

Det skapar bara en massa konflikter och oroligheter på många plan..

När Fifa valde att lägga WM i Qatar så visste de ju redan vart de står i många frågor. Men de var penninggiriga och lät det styra valet av vart de skulle lägga WM 2022.. Nu blev det utan öl till matcherna som de ansvariga tycker är en självklarhet att få dricka.. Men de vet mycket väl att alkohol är inte tillåtet i detta land. Penninggurun talade åter och det blev ett val som fotbollsspelarna och supporter nu får hantera.

Det är en del prat om att vara homosexuell och fotbollsspelare inte går ihop. De lider i tysthet för att ingen ska få veta att de gillar samma kön som de själva är kvinna som man inom idrotten.

En del säger homofobi och menar på att det är de som är okänsliga och onda. Men det är en svår känsla att hantera för de som inte förstår att andra är olika. Vi heterosexuella känner oss obekväma i dessa situationer. Till exempel om man ska duscha tillsammans så känns det obekvämt det vore lika som att ta in en man på den kvinnliga sidan i duschrummet i en simhall eller idrottsarrangemang.

Jag blir upprörd när en kvinna försöker ragga på mig i något sammanhang. Har varit med om att bli klappad i backen på krogen av kvinnor och att de har gjort närmande och försökt kyssa mig… Blir arg för de går över en gräns och kränker mig som person. Om de vill ragga tycker jag att de kan gå på sina speciella krogar där ingen behöver känna sig kränkt för alla har samma känsla och inställning på vilka de är samt att alla där har det också.

Jag tycker att alla ska få vara den de är och njuta av livet men inte kränka andra. Jag har vänner som har olika sexuella ramar och det gör mig inget bara de respekterar mig för den jag är. Jag har alltid varit en pojkflicka och klarar mig utan en man som behöver fixa och styra åt mig men det säger inte att mina sexuella ramar följer den känslan. Det är en helt annan sak.. Jag attraheras av män och deras underbara kroppar….

Alla ska få vara den de är och älska sig själva för den de är. Den djupa kärleken är något helt annat än den biologiska attraktionen som jag kallar byxkärlek som är till för att vi ska föröka oss. Den sitter i ett tag och är som en psykisk sjuksymtom som klingar av efter ett tag och om ingen annan djupare känsla finns där så går paren skilda vägar. För inget finns kvar…

Förälskelse är som en drog som man bara vill ha mera av och som vi kan bi beroende av. Vi kan också bli förälskade i kärleken inte personen i sig utan känslan vi får inom oss…

Äkta kärlek är när vi gör något för någon annan utan att förvänta sig något tillbaka. Eller typ få en kick av att vara duktig för vi gjort något gott för någon annan är också som ett beroende och inte kärlek.

Så vad är en äkta kärlek till allt som finns omkring i livet?