Okategoriserade

Hur blir livet för oss med krig, dålig miljö och knappt någon andlighet? Vem vet svaret?

Varför kriga för någons begär eller tanke om hur de vill se världen och styra den

Idag är det en månad kvar tills julafton och jag funderar på vad som gör oss fridfulla och kärleksfulla i livet och världen. Det finns så mycket mörker men också ljus och jag väljer ljuset mitt i mörkret omkring mig från världens brus som jag hör från media varje dag. Mitt hjärta värker för alla som far illa i världen och då många gånger på grund av att några vill härska över andra och världen..

De stora ledarna som är kallhamrade och har sina mål och sitt tänk på hur de vill påverka världen med sitt agerande. De är förvirrade av sitt eget tänk om hur de vill forma världen som oftast är en förvrängd tillvaro för de kan inte se egentligen hur världen är.. de klamrar sig fast i ett gammalt synsätt som är förlegat.

Jag blir så arg över dessa personer som tror sig ha rätten att styra över människor. De kräver lydnad och att de ska gå ut och döda andra för de säger så. Tänker på en julafton under 2 världskriget när de sjöng julvisor tillsammans över stridsgränserna för att dagen därpå kriga tills blodet stannat i deras sargade utmärglad kroppar…. För vem stred de egentligen? Så sorgligt och meningslöst och världen spann på utan några speciella tårar för deras liv som förspilldes på en lerig åker någonstans i historien… där en moder sörjer sin son som hon lagt till sitt bröst för att ge liv..

Det finn inga vinnare i ett krig för vad det än handlar om… Gud utser inga vinnare utan det är vi människor som sätter ett värde och dömer… Allt handlar om en balans i hela skapelsen.. det vi sänder ut får vi tillbaka. I skapelsen finns minus och plus som i allt som skapats och det är vi som väljer hur vi vill ha det. Gud gav oss liv och viljan att välja men allt handlar om balans, Vi har allt inom oss och våra svar finns inom oss som paradiset.

Skapelsen kommer att ge tillbaka..

Vi kommer bli så prövade i livet nu och framöver på många fronter och vår kärlek till andra och den gemensamma tillvaron på vår planet som vi har behandlat som en engångsartikel.. Det är nu vi får bakslag och ett svar på vårt engångstänk.

Moderjord kan inte bara ge där vi bara tar utan eftertanke på konsekvenser. Nu står vi där med rumpan bar och moderjord kommer ge tillbaka för det vi gjort. Där vi fortfarande skapar oreda både på ett biologiskt plan samt energinivå. Allt är ett som avspeglar sig på alla områden ned till minsta partikel som är på kvantfysiknivå som vi vet idag.

Vi behöver inse att vi bor på en planet i ett universum som ger oss möjligheten att kunna bo på denna planet. Det är bara jorden i vår galax som ger chans till mänsklig överlevnad. Men vi bara kör på som om vi aldrig ska behöva ta ett ansvar eller en förståelse att det går inte att göra så utan ett stort ansvar på vad vi håller på med.

Ledarna stirrar sig blinda på en massa siffror och löften men inser de egentligen vad som håller på att hända? Förmodligen för de vågar inte inse eller ta ett riktigt ansvar för vår framtid. För de vet troligen inte vad de ska göra för att förmildra konsekvenserna från dåtid samt vad de gör mot moderjord i dagsläge.

Jag har skrivit om tidigare att jag kan se in i framtiden och det är inte alltid roligt.. Jag siade  om viruset covid redan 2017 och om att vi skulle gå med i Nato i Sverige i snar framtid redan sommaren 2021. Min yngsta son fick höra mina visioner då och han lyssnade men sa bara typ ok vi får se.. Det är jobbigt för det finns saker som jag skulle vilja berätta om men till vem???

Det kommer bli konsekvenser och många kommer få lida och jag hoppas att de stora ledarna blir lika drabbade som deras folk..

Välj ljuset och kärlek till dina medresenärer på planeten jorden i ett oändligt universum som rör sig i en eleptisk bana kring solen med en hastighet på 108 000 km/h och vrider sig på sin egen axel 1 600 km/h vid ekvartorn i motsol.

Gör det ni kan för er själva och för medmänsklig känsla för alla människor som den lilla människa vi är på planeten ”Tellus” jorden i ett oändligt universum. Jorden är i en ständig evolution för den är en levande organism som aldrig är färdig utan pågår för evigt…

Kärlek till er alla och förglöm inte att alla har en viktig del i vår evolution. Lev och gör en kärleksfull handling till dig och till de du möter i livet, fiender som kärleksfulla personer. Alla du möter har en viktigt mening även fast ditt hjärta nästan brister av sorg ibland så handlar allt om utveckling för dig och samtidigt till helheten.