Okategoriserade

Njut av livet vem vet när vi står på tur att lämna jordelivet

Livet är härligt gäller bara att njuta av stunderna små som stora

Lördagskväll och den första snön har kommit som ligger kvar på marken kring Stockholm.

Jag njuter av god middag med härlig musik och med lite vin. Måste njuta av stunderna som kommer upp i livet. Kommer förmodligen att somna tidigt idag för det blev sent igår med ett himla chattande med olika män. En del är så intelligensbefriande och jobbiga men de blir blockerande snabbt. Hade i alla fall roligt och skrattade mycket..

Jag håller på att fundera om vad jag ska göra nu framöver när jul och nyår har passerat. Vill gärna prova på att bo utomlands en längre tid. Jag bodde i Monte Carlo 1981 i två månader men det är så länge sedan och jag var så ung. Nu är det en stor skillnad på mig i mognad och hur tiden är i världen. Vill prova på att bo i Italien därför jag pluggar italienska så hårt…

Jag får se vad som händer för min hälsa är inte så säker men får ta en ordentlig försäkring som täcker in allt ifall jag kolar vippen när jag är där. Tror inte det händer men lika bra att täcka in allt för mina söners skull. För mig gör det ingenting för jag har kommit hem..

Livet ger och tar och jag står ensam kvar i själens brus som virvlat in mig i en varm kärleksfull kram.

Gud är stor och en enorm energi som idag inte går att förklara men förhoppningsvis i framtiden. Glöm den bild som målats upp för dig från historien för de hade inte intelligensen eller möjlighet att förstå då. Var öppen i sinnet för det nya som kommer till oss stackars själar som törstar efter andlighet i våra sargade själar och kroppar.

Kärlek och omtanke till er alla vart ni än är i livet eller gör just nu.. Alla har en viktig plats i helheten vem vi än är eller gör i livet.