Okategoriserade

Tankar om livet som flaxar omkring som en liten fågel en färgrik höstdag

Helg snart igen där mina tankar flaxar iväg som en liten fågel i vindens brus en färgrik höstdag

Fredag och en ny helg står inför oss där världen känns osäker och många far illa. Mina tankar går till de som har det tufft i livet på något sätt. Livet är som en roller coaster just nu och framöver så står vi inför många utmaningar som vi måste hantera till det bästa. Vi är alla ett levande väsen ned till minsta partikel på en planet som för nuet går att leva på som vi hanterar med ett oansvarigt beteende. Vi behöver öppna upp blicken och se helheten och inte bara det som är framför våra näsor just nu i livet.

Det är många förändringar på gång som jag skrivit om tidigare som vi ställs inför så det gäller att passa på att leva i nuet och ta tillvara på alla stunder. Det som händer dig just nu i stunden där du andas och tar in din omgivning med dina fem sinnen är ditt liv. Inget kommer i repris utan allt blir historia där jag kan sitta ibland och fundera på mitt liv och hur ska jag göra framöver..

Jag skulle vilja åka och bo utomlands en tag och lära mig ett nytt språk och deras kultur. Just nu så lär jag mig italienska och vill gärna åka till Toscana i snar framtid. Har alltid haft en längtan dit. Jag får se vad som händer. Mycket beror på hur det blir med kriget i Ukraina och den ekonomiska tillvaron i Europa.

Jag kan i alla fall åka för jag är ju en pensionär men min hälsa måste bli bättre först och jag jobbar hårt med det. Sedan blir det något äventyr för som jag lever nu är bara existens och inte att leva på riktigt. Jag vill slå ut mina vingar och flyga iväg och få uppleva några mera äventyr innan jag stänger ned mina blå ögon för denna gång och jag återvänder tillbaka till Gud. Till helheten där allt är ett…