Okategoriserade

Det finns ingen mödomshinna som brister vid första samlaget

Det finns ingen mödomshinna som sitter för ingången som brister vid första samlaget.

Jag blir så upprörd över att kvinnor alltid ska behöva finna sig i vissa gamla myter och traditioner.  Varför finns det kvar? En orsak är att det inte pratas så mycket om det kvinnliga könet. Men det har blivit bättre men behövs ännu mera kunskap. Männen behöver lära sig om hur kvinnas kropp är skapt.

 

De tog upp det på tv 4 om att kvinnor går till kliniker för att operera sig för att få släkt och den blivande mannen att tro att de är oskulder igen. Men Herre Gud…… Nu har den nya regeringen tagit upp detta ämne och vill kriminalisera detta så kliniker inte ska kunna utföra sådana ingrepp. Men kunskap om detta måste läras ut och inte bara lägga ett förbud.

Det finns ingen mödomshinna som liksom sitter för ingången som går sönder vid första samlaget.

Det är för att skrämma de unga kvinnorna att hålla på sig tills de är gifta. Det klinikerna gör är snittytor för att det ska kunna skapa en yta som läker ihop där de gör ingången trängre med några stygn. Allt för att det ska brista och blöda så mannen blir nöjd och tror att kvinnan är oskuld.

Varför ska kvinnor behöva göra dessa ingrepp för att männen ska tro att de är de första på besök. De unga kvinnorna som är oskulder och inte blöder vid första gången och har ingen aning om hur kroppen fungerar. Blir de då anklagad för att inte vara oskuld… Dessa gamla traditioner är så vidriga.

Som jag skrivit om tidigare så har storleken betydelse. Om kvinnan möter en man med en varmkorv/prinskorv så lovar jag att hon kommer inte blöda… De större varianterna skapar säkert bristningar. Så storleken har betydelse på många sätt…

En läkare kan inte se om en kvinna haft sex eller inte. Jo, om undersökning görs inom rimlig tid efter ett samlag. En orsak kan ha varit om kvinnan inte varit upphetsad och mannens organ är av den större sorten samt en intensiv sexstund. Då kan slemhinnan bli röd och irriterad och det kan kännas som ett skrubbsår. Det svider och gör jätteont i hela vaginan, pratar av erfarenhet. Aj aj…

I ett av mina tidigare inlägg där jag pratade om storlekar och utseende på deras organ så kan det bli olika resultat. Där vissa kvinnor får bristningar och blöder vid första samlaget. Det beror mycket på hur hårt och länge samlaget pågått samt om hennes kropp var förberedd. Det hänger mycket på om kvinnans kropp är förbered för penetrering. Många män väntar inte på den stunden utan kör sin grej och tar för sig utan att bry sig om det blir bra för kvinnan.

Varför ska kvinnor behöva gå till kliniker och sy ihop ingången med några stygn för att släkten och mannen ska vara säker på att hon är oskuld. Lever vi på 2020 talet eller långt tillbaka i tiden där okunskap påverkade dessa tankar.

Kliv in i framtiden och inse att kvinnans kropp är ingen sak som männen ska styra över.

Varför ska männen ha en oskuld?? Där de själva har provat på och legat runt innan.. Är de rädda för att bli jämförda hur de är eller hur deras organ ser ut. Kvinnan ska acceptera att mannen har haft andra innan men de kan inte ta att hon har haft det… Vi lever i ett modernt samhälle där männen behöver ändra på sina mossiga tänk. Det är skillnad om kvinnan väljer det själv men att bli påtvingad och väljer att operera sig för att mannen ska tro att hon är oskuld.. Är inte ok tycker jag..

Det behövs mera kunskap om våra kroppar där de unga männen får ingående kunskap om kvinnans kropp och utveckling. Männen behöver verkligen lära sig om hur kvinnans kropp är skapt och hur de uppfattar sin menstruationscykel. Kvinnorna behöver mera kunskap om männens kroppar och deras stånd de kan få precis närsomhelst. När de minst vill det och för konstiga orsaker osv..

Det viktigaste är i alla fall att alla behöver inse och förstå att det finns ingen mödomshinna helt enkelt….