Okategoriserade

Tända ljus på Skogskyrkogården i Stockholm

Tände ljus på Skogskyrkogården för mina anhöriga

Andra november idag och hösten blir mer och mera påtaglig. Speciellt när vi ställde om klockan i helgen och det blir mörkare ännu fortare nu. Nu är det bara 2 månader kvar på året och ljuset vänder snart och vi går mot ljusare tider igen.

Åkte in till Skogskyrkogården i söndags för att tända ljus för min mormor, morfar och mamma som ligger i minneslunden. Förra året så åkte jag på Allhelgonadagen och när det var mörkt. Det är så vackert med alla ljusen. Men i år så ville jag ha en lugn stund när jag åkte dit. Det var flera som tänkte lika. För det var en del personer som var där och rätt många ljus var tända.

Jag satt på en bänk och tittade på de tända ljusen tills solen gick ned som den gör nu vid typ 16 tiden. Reflekterade över många saker som varit och som är nu samt en dag så ligger jag själv där.

Min ork har blivit bättre men vad händer då. Jo, mitt opererade knä börjar krångla samt ont i en del andra leder. Min fot samt i vissa fingrar så jag får vila från stickningen ett tag nu. Suck Det känns i kroppen att åldern och tiden springer ikapp mig nu.

Ja, det är bara att gilla läget och göra det bästa av det hela.