Okategoriserade

Är det ok att skicka dick bilder till flickor/kvinnor i alla åldrar

Dickbilder från män som tappat sitt eget värde på sina egna kroppar

Det har nyss tagits upp på nyheter om problemet med att män skickar dick bilder och då säger de att det är mest till unga flickor, Men jag vill säga att det sker till alla åldrar fast unga flickor ska inte behöva se dessa bilder. Något jag tycker de inte ska behöva se eller tänka på i unga år utan först få uppleva det när de känner sig mogna till att göra det. Att få se en penis med erektion..

En naken man utan erektion kan vara väldigt vackert men att få en förstorad bild på en erektion kan vara en väldigt omskakande upplevelse. Jag har fått så många bilder på mäns lemmar och sexvideos. Det har blivit många reaktioner från mig för mäns lemmar ser så olika ut. En del ser verkligen inte trevliga ut.. hmm en del är rätt groteska i formationen. Det är olika tjocklekar, formationer, längder, färgtoner, rakade och inte rakade samt omskurna eller inte.

Männen skulle bara veta vilka olika typer det finns egentligen för de ser ju inte vanligtvis andras stånd. Utan i viloläge i omklädningsrummet och duschen där män samlas nakna. Homosexuella är en annan sak, jag tänker på heterosexuella män för det är dessa män som skickar bilderna till flickor och kvinnor.

Nu till problemet och frågan.. Varför tror män att kvinnor vill se deras erektioner? Speciellt när man inte har pratat med dem innan utan det kommer bara en bild eller en sexvideo efter bara sagt typ hej till någon osv.. Jag har blivit arg, äcklad, irriterad, skrattat och skakat på huvudet.. Jag har även upplevt olika typer i livet med alla möten med män.

Men OMG män varför behöver ni visa upp ert KÖN? Tror ni att kvinnor tänker… vilken snygging, den vill jag ha eller? Tror ni att vi värderar er efter hur den ser ut? En sak vill jag säga som det pratas mycket om också.. det är storleken..

Har storleken betydelse och jag säger absolut JA..

Från typ falukorv tjocklek till typ varmkorv/prinskorv är stor skillnad. Då tänker många aha tjock ska man ha men aj vad det gör ont. För lång är inte bra heller för kvinnans vagina är ca 15 cm djup där livmodertappen hänger ned en liten bit och det gör väldigt ont om den får en hård stöt.

Hur kan vi få männen att inse att ingen kvinna oberoende på ålder vill ha bilder på era erektioner. Om kvinnan frågar efter bild är en annan sak men att bara tro att det är ok att visa upp sin bästa vän som styr mycket av deras vardag. Är inte ok.. Vi har olika sexdrift oberoende på kön men männen har starkare drift och det beror på hur deras kroppar är skapade under deras fertila period i livet.

Jag tycker det är viktigt att ta upp det i skolorna i god tid där de unga pojkarna får lära sig om deras utveckling och vad som händer med deras kroppar med allt vad det innebär samt att det är inte ok att visa upp den för någon som inte bett om det..

Män skärpning… varför vill ni blotta era kön för kvinnor och utelämna er kropp för främlingar?

Låt inte lusten ta överhand över era liv utan var sparsam med er mest intima kroppsdel. Kärlek och respekt till er kropp och lämna inte ut den till vem som helst. Kvinnor skickar runt dessa bilder och sitter och skrattar. Jag har skrattat mycket och funderat på om jag skulle skicka bilder om jag vore en kille. Min slutsats har varit NEJ det skulle jag inte. Jag skulle bara visa den för personer som var värdig mig som sexpartner.

Kvinnor/flickor radera dessa bilder och blockera dessa män som vill visa upp sina kön. Det är frustrerande män som inte haft sex på ett tag eller har en stark drift. Där en kvinnokropp är bara typ som en uppblåst barbara, typ ett hål. De har ingen respekt för kvinnor eller bryr sig om hur mottagaren upplever deras erektion som kan vara en obehaglig syn för en ung flicka.

Var rädda om era sexuella upplevelser oberoende på kön. Driv ingen till att göra något som den inte vill. För ditt eget höga nöjes skull för stunden.