Okategoriserade

Höstens färgsprakande natur får mig att bli inspirerad att fota och måla

Hösten är den tiden när färgerna smeker mitt sinne och fyller mig med enorm inspiration till att fota och måla 

Idag blev det en sväng till slottet i Rosersberg med vänner så dagens promenad blev där i parken med alla höstens färger som sprakade. En trevlig stund med en fika på slottet efter, tacksamhet..

Det är mycket som händer och rullar på ute i världen och när man har en lugn och trevlig stund i livet så känns allt så surrealistiskt om vad som pågår i den oroliga omvärlden som är just nu både när det gäller politik och miljöfrågor. Jag behöver dessa stunder för att hämta igen mig nu när jag kan koppla av mera när min pension nu har börjat. Det känns inte så mycket annorlunda och jag har inte fattat riktigt ännu att jag är en pensionär.

Jag kommer skriva lite mera nu framöver om mina tankar om livet osv. Var på en dejt inne i Stockholm i veckan och det var trevligt men den rätta känslan infann sig inte i hjärtat eller själen… Tråkigt men inser att finna någon som matchar mig är svårt för jag har nog för höga krav.. Jag vill inte gå ner på kraven för att bara ha en man i mitt liv utan då blir det att jag lever själv.

Jag trivs i mitt eget sällskap och njuter faktiskt att få ro mig själv och att inte ta hänsyn till någon annan i hemmet. Där det är bara mina saker och ingen som stökar till osv… Men ibland kan det kännas tomt men det är typ bara 20% av tiden eller kanske bara 10% he he

Trevlig söndagskväll alla trevliga medresenärer på vår vackra planet jorden