Hitta rätt flyttfirma

Kartonger överallt

Packa, packa och åter packa. Det är något man gör när man ska flytta. När allt sedan är nerpackat måste man börja flytta dessa kartonger till sin nya bostad. Men det tar ju så lång tid. Kartonger är ganska stora även om det finns olika storlekar. Då är det lättare att hitta rätt flyttfirma för att dom ska kunnas hjälpa till med din flytt.

Hitta rätt flyttfirma

Men hur hittar mar rätt flyttfirma? Visst kan man sitta och leta själv på nätet och ringa runt, men det tar också en hel del tid. Och den tiden är ju bättre att använda till att packa och och planera annat inför din flytt. För att du ska slippa denna tidskrävande sak som att leta själv kan du få hjälp av hittaflyttfirma.se. Dom skickar kostnadsfritt offerter till dig efter dina önskemål.

Något som jag inte visste var att det finns skrivna flyttbestämmelser för oss konsumenter. Men det är ju jättebra då vi är säkrade. Den heter Bohag 2010 och är bra om man läser så man vet vad som gäller och vad både du och flyttfirman har för rättigheter. Och hos hittaflyttfirma har man samlat flyttfirmor som har alla dom rätta tillstånden som behövs för att driva en flyttfirma. Transportstyrelsen måste godkänna verksamheten för att kunna få försäkringar som gäller vid en flytt. För är det så att något händer mellan bostäderna eller vid själva flytten så är både firman och du behjälplig med dessa.

Vad du gör och vad som ingår

Det som är ganska skönt när man flyttar är att man är på plats när flyttfirman kommer och man visar vilka möbler och kartonger som finns och som ska flyttas. Sen ordnar flyttfirman resten och man kan åka till sin nya bostad om den finns i närheten och ta emot den. Men flyttfirmor hjälper också till om du ska flytta mellan olika bostäder.

Och vad som som ingår mellan dom olika firmorna kan vara bra att ta reda på. Och det lättaste är att skriva i formuläret med mellan vilka adresser du ska flytta och vilken hjälp du vill ha. När du sedan får dina kostnadsfria offerter kan du jämföra vad du kan få hjälp med. Och vad du vill ha hjälp med. Du kanske gör ganska mycket själv och bara vill ha hjälp med bara själva flytten. Eller så vill du kanske tom vill ha hjälp med både nerpackning och uppackning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *