Okategoriserade

Dödsskjutningarna bland de unga skapar mera tårar, sorg, hat och hämndaktioner. När tar det slut?

Ytterligare dödsskjutningar i vårt land där andra länder undrar vad händer i Sverige?

Det är så sorgligt och frustrerande att det får fortgå och har hållit på ett tag nu och ingen förändring åt det rätta hållet. Myndigheterna pratar om att tystnadskulturen är den största anledningen till varför många av brotten inte klaras upp eller att denna utveckling avtar. Men ta en titt på er själva ni som sitter med möjlighet till förändringar. Börja agera och det är akut…

Varför har inte andra länder detta problem? Att unga/barn håller på med kriminalitet och faller offer för ett skott. Där föräldrar får uppleva smärtan och sorgen att få sin son dödad eller att de är förövaren. Det är smärtsamt att ha en son som begår denna handling för det blir dubbla känslor. Du älskar ditt barn men lider av att han har släckt ett liv för andra föräldrar. Du förlorar din son känslomässigt fast han är levande och nu ett eventuellt offer för att själv bli dödad i hämndaktion.

Detta fenomen är något som alltid funnits och tillbaka i historien som typ klanfejder. Det tar aldrig slut för det är alltid någon som ska ge igen för en vän eller en släkting. Om man tänker på detta sätt så tar det aldrig slut. Det finns mycket hat, sorg och hämndkänslor inom dessa personers hjärtan.

Det är frustrerande att det får fortgå i vårt land och jag blir arg. Varför finns det så lättillgängligt en massa vapen ute på gatorna och bland de kriminella? Vad gör myndigheterna? Politikerna pratade om till valet att de skulle ta tag i problemet men de enkelriktade uttalanden är typ bara strängare straff. Det är så mycket mera som måste göra och det är bråttom… Hur många mera barn/unga söner ska behöva dö för att de inte agerar tillräckligt starkt med nya lagar och rutiner. Lägga insatser och pengar på rätta saker och inte bara prata om strängare straff.

Myndigheterna måste sluta curla inom många områden. Skapa ett bra samarbete mellan alla myndigheter som det inte är nu. Hårdare kontroller vid gränserna samt hamnar för hur kommer vapnen in i landet samt alla droger som florerar ute på gatan? Det var ingen politiker som pratade om vad som behöver göras där och ta ett ansvar som också är deras ansvar. Styra upp med nya lagar som ger möjligheter till att begränsa detta fenomen. Vem ska leda landet till ett tryggare Sverige för oss alla som bor här? Jo det är politikerna och myndigheterna men nu verkar det som det tappat greppet och kontrollen totalt. De vill skylla alla problem på en viss grupp men för sjutton ta nu ansvar och gör något radikalt för detta får inte fortgå. Vi alla som bor i Sverige vilken etnisk grupp vi än tillhör så är vi alla medborgare och ska få leva i ett tryggt och ordnat land..

Börja nu agera politiker och det behövs rensas på många myndigheter för att få till en stor ändring. De gamla uvarna typ bromsklossar samt streber som bryr sig mera om sin egen karriär och plats i grupperingar än vad som händer ute i samhället. Hårda ord men sanna för det blir ibland personliga fejder mellan personer än om sakfråga inom myndigheterna.