Okategoriserade

Vi står inför stora förändringar i Sverige, Europa och världen

Det är jobbigt att veta saker i förväg och inte kunna göra något åt det..

Nu händer det saker ute i världen som jag vetat om ett tag och det känns inte roligt för det är typ bara jobbiga situationer och en tuff framtid för mänskligheten. Det är olika områden som jag känner in som typ hur jorden kommer att förändras, politiska frågor och förändringar för folket i Europa.

Sverige kommer få en tuff framtid framöver med många förändringar. Tyvärr kommer vi gå bakåt i utvecklingen som vi skapat så fint för folket. Men det är inte bara i vårt land det kommer bli tufft men det är ju här man själv bor och ska klara sig på det bästa sätt. Nu gäller det att vi tänker till och lever inte bara på som vanligt med slit och släng samhälle som vi skapat. Där de unga curlade barnen/ungdomarna och de unga vuxna inte förstår vad hårda tider är eller att livet inte är jämt på topp som är en del av livet. Livet är som en roller coaster det är bara att hålla i sig och följa med i allt som händer och göra det bästa av allt. Vi kommer inte ifrån svåra, sorgesamma och utmanande saker i livet för det är precis allt vad livet handlar om. Allt som händer oss formar och utvecklar oss i livet. Men om vi stannar med en offerkofta på oss efter hårda tider så utvecklas vi inte utan stagnerar.

Vi står nu i början av stora förändringar och det vi får nu göra är att fixa det och skapa de bästa förutsättningarna för alla. Tillsammans fixar vi det men det blir många utmaningar för oss..