Okategoriserade

Höstens färger sprakar i naturen och Putin gör livet surt för mänskligheten

Vad kommer hända nu framöver med denna Putin vid makten?

Ytterligare en arbetsvecka gått mot sitt slut där höstfärgerna i naturen börjar med sitt vackra färgsprakande spektra. Höstdagjämning idag och nu är hösten här på riktigt och snart är det jul…

Nyheterna får mig att känna mig upprörd och min puls går upp och det är inte bra för min hälsa är som vanligt inte på topp. Hjärtat rusar och jag håller på att svimma. Den där idioten till Putin är inte värt att må dåligt över.. Helt sjukt att en ensam man kan få hela Europa att gunga i många frågor och det är bara början på ett helvete vi kommer gå emot.. Nu flyr till och med hans eget folk från landet..

Min hälsa kunde vara bättre men jag gör det bästa av dagarna som rinner mellan fingrarna och tiden tickar på.

Min hälsa går upp och ned för mitt vanliga problem och förra veckan var jag till vårdcentralen och tog prov på mitt hb och det låg på 81, ska ligga på mellan 120-150 och hon tittar på mig med stränga ögon. Åk hem packa lite saker och åk till akuten och jag tänkte,,, Hmm not.. Jag höll fingrarna i kors och tittade på henne med ögon som säger.. visst kommer jag göra det. Åkte hem yrslig och matt men till sjukhuset blev det ingen färd för jag orkar inte med dessa turer som varit alldeles för många. Just nu är jag väldigt matt och hjärtat får slå hårt när jag anstränger mig.. men jag är så fucking trött på dumma läkare och deras dumma frågor och att vara en nåldyna för deras prover när de i alla fall inte hittar felet, suck.. Men blir det så att jag inte orkar vara uppe så blir det en ambulans, så klart men inte ännu där..

På söndag så blir jag ett år äldre och landar på 63 år och har svårt att fatta det. Vart tog alla åren vägen och hur ska allt bli framöver i mitt liv? Ja ja det blir som det blir och jag gör saker som får mig att må bra men det blir väldigt korta promenader där jag få stanna till för att hämta andan och komma runt på min lilla runda. Min stickning går framåt och jag är snart klar med mina tre tröjor som jag gjort samtidigt typ. Lägger ut bilder sedan på dem när jag är klar.

Trevlig helg till er alla och ta hand om er väl