Okategoriserade

Sagan om ringen

Alla känner säkert till sagan om ringen för det är en mycket populär serie.

Alla mystiska serier utspelar sig alltid i England och medeltiden. Det är nästan som om folk tror att den tiden och platsen är mest mystisk. Kanske är det så eftersom folk från England brukar vara mediala och högsensitiva. Det innebär en stor känslighet och att man enkelt nästan för enkelt läser av andra människors energier. Vissa läser av energier utan att ens träffa människorna de läser av. Det är en gåva vissa är födda med och alla kan lära sig att läsa av andra människors energier.

Alla människor använder ringar på ett eller annat sätt. Tex när man gifter sig eller förlovar sig. Man använder även ringar för att man vill bli finare. Ringar är gjorda av olika metaller och vissa metaller är dyrare och vissa så klart billigare. Guldring brukar vara dyrt och sedan beror det på hur många karat det är. Silver brukar inte vara dyrt om det inte är diamanter på den.

I alla tider har människan använt sig utav smycken så långt som bronsåldern så gjorde man mycket smycken med brons.

Guld har alltid varit populärt och går upp i pris hela tiden. Är det något som aldrig sjunker i pris så måste det nog vara guld och saffran. Saffran är dessutom dyrare än guld och anses vara världens dyraste krydda. Den är också väldigt god och ger en mycket vacker gyllene gul färg.

Ovan ring är också perfekt som gåva till någon som fyller år eller någon som avslutar sin examen. För då kan personen alltid bära Ringe på sitt finger och minnas det som har varit bra i livet. Det är också ett sätt att påminna människan om livets goda stunder. En ring blir som en belöning dvs belöning för att man har varit duktig nog och tagit sitt examen.