Privat post

Viktiga dokument kommer fortfarande

Kommer ni ihåg för några år sedan när man fick all post i brevlådan. Det var kuvert och en massa reklam blandat som man var tvungen att gå igenom för att inte missa något. I dag kan man få både reklam på mail och appar och sin post och viktiga brev på olika appar. Men det finns fortfarande privat post eller viktig post som man fortfarande får i brevlådan.

Privat post

Vissa dokument som till exempel måste skrivas under och skickas tillbaka kan fortfarande komma i brevlådan. Och det är verkligen privat post som man man måste vara noga med. Och då är det bra att ha fastighetsboxar i sitt hus så man är säker på att ingen kommer åt den.

Alla dessa fastighetsboxar är brandsäkra och det är ju bra om man vet att man väntar på något viktigt. Och jag vet att brevbäraren vi brukar ha är nöjd då hon inte behöver springa runt i trappen och vid varje dörr och lägga ner posten. Det finns en hel del olika storlekar och modeller som man kan välja emellan beroende på vad man behöver.

Det som jag tyckte va bra var att hos oss har dom satt upp ett snedtak ovanför våra boxar. Då kan ingen granne lägga upp det dom inte vill ha ovanpå. För det är ju inte många som plockar bort det. Utan man går och småsneglar lite när någon öppnar sin brevlåda för att se att det inte är dom.

Fastighetsboxbutiken släpper inte din beställning bara för att du har köpt brevlådorna. Är det någon brevlåda eller del som har gått sönder finns även reservdelar så du slipper leta efter det någon annanstans. Allt är tillverkat i Sverige, dom har tolv års garanti och du kan också få både namnen märkta på dom eller om du vill ha eller inte ha reklam.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *