Okategoriserade

Kan vi stoppa klimatförändringarna som pågår?

Klimatförändringar är inte bara vårt dåliga val utan evolutionen som pågår och som alltid pågått…

Livet är hårt och känns som en hårdbrödsmörgås som knasar mellan tänderna en tidig morgon när morgonsömnen inte lämnat ögonen riktigt ännu..


Värmen tär på många i denna hetta som hela Europa har fått erfara denna sommar och det kommer fortsätta framöver. Klimatförändringarna har inte bara med vårt dåliga vägval vi gjort och gör utan det är evolutionen som är den största förändringen vi befinner oss mitt i. Inget är stagnerat utan allt pågår i en förändring för inget är statiskt utan hela tiden i en förändring.

Det kan vi se på vår natur och det finns fakta på djupborrningar som gjorts från olika områden på vad som hänt tidigare. Varför tror mänskligheten att det inte kommer bli förändringar framöver som det varit hela tiden sedan allt började. Visst klimatförändringar som vi bidrar med men mycket skulle hänt i alla fall för vi kan inte stoppa evolutionen.

Mänskligheten behöver inse att vi är på en planet mitt ute i ett universum och förstå hur allt är uppbyggt och ta sitt ansvar för hur livet kommer bli för alla generationer framöver och inte bara ta allt för givet och utnyttja allt som vi kan komma över just nu i vårt egna liv… Om vi fortsätter som vi gör hur många generationer kommer kunna leva kvar på planeten jorden???

Tänk på hur gammal jorden är samt hur lång tid det har funnits möjligheten att kunna leva här?? Det är som ett kort andetag och vi behandlar moderjord som en engångsartikel och vill bara ha mera…

Det kommer inte fungera framöver för det blir vår undergång.. Det är dags att ta ansvar och börja leva ett mera ansvarsfullt liv om vi vill finnas kvar…