Okategoriserade

Sommaren tar snart slut och valet står inför vår dörr detta år

Sommaren går mot sitt slut men det gäller att njuta och var i nuet för att få må så bra det går

Sommaren rullar på och solen skiner på oss till och från i Sverige. Tur att man inte bor söderut med denna värme som de har haft nu under en längre tid. Men snart är sommaren över och då saknar vi värmen och de härliga dagarna. Idag var jag iväg och handlade lite och till Apoteket för att hämta ut mera medicin för magen.

Mitt stickande pågår och jag håller på med de tre tröjorna samtidigt och väljer vilken jag ska göra för dagen  beroende på mitt humör. Det blir även många promenader för att jag måste röra på mig och det är viktigt när jag tar min medicin som gör mitt blod liksom segare. Suck Nu har min fot och vad blivit värre av mina promenader så aj aj… hur ska jag göra??? Det blir magen först och sedan foten i höst om det nu inte blir för jobbigt med smärtan och domningarna jag har i foten… Nervsmärta är jättejobbigt och nervknutan kan kanske bli större som jag har mellan pektån och långtån. Glömde fråga doktorn..

Ute i världen så pågår det en massa oroligheter och även här på hemmaplan där vi står inför valet nästa månad. Vet faktiskt inte hur jag ska rösta i år men måste bestämma mig till dess. Att livet blir tuffare för många människor på hela planeten är vi nog alla medvetna om.

Tar nu en dag i taget och njuter av de sista sommardagarna vi har framför oss. Sedan måste jag ta tag i många saker