Okategoriserade

Kvinnors avund är så tråkigt :( gå och gör något vettigt med ert liv..

Kvinnor gör något som ni blir glada av istället för att försöka sticka ut med att kasta skit på andra

Det kallas för projicering och skapar bara frid för en stund som typ ett plåster på ett sår som egenltigen inte finns där utan något som föräldrarna ville dölja. Din emotionella smärta för stunden.

När livet känns tufft och hoppet börjat sina så försöker man finna ett halmstrå att hålla sig i…

Jag försöker att finna en mening och ser livet rinna ifrån mig men det blir en tuff match att överleva som handlar om att känna kärlek till sig själv. Jag har funnit kärlek till mig och respekt men i med detta också fattat många beslut som kan skada andra men måste bli sann till mig själv i första hand.

I livet så finns det många saker att göra men att orka genomföra dessa är tuffa och jag vet vad jag vill och är hård om orken bara finns där. Men ibland så finns inte orken och kärleken där riktigt 100%

Nu så ska jag försöka finna tillit och kärlek som räcker till mig och till andra som behöver den i livet. Det gör ont när kärleken inte räcker till för alla utan vissa känner sig otillräckliga och avund eller känner att de vill ge igen för något som inte behövs. Jag har kärlek till alla men min ork och kärlek och förståelse når inte ut till alla..

Kvinnor har avund och känner en konkurrens till andra kvinnor och är så sorgligt. Så är det med systerskap som så många pratar fint om men fungerar inte ordentligt ute i det verkliga livet… så sorgligt…

Varför är kvinnor så avundsjuka på varandra? Jag bryr mig inte så de blir förvånade när de inte får en kattfajt med mig.. Jag är trygg i den frågan och är layback och bryr mig inte ett dugg och de ser ut som ett fån när jag säger mjau och går, Ha ha ha

Livet ger och tar och jag vet att karma slår tillbaka..