Okategoriserade

Varför har vissa behov av att prata illa om andra? Handlar det om avund?

Det är en skön sommar men det känns som gråa moln över där jag bor som skapas av personer som håller på med skitprat. suck

Sommarvädret går från tokvarmt till väldigt svalt för även en svensk högsommar månad, suck Det är bara att gilla läget och göra något som får mig att må bra. Går mina långa promenader för det är bra för kroppen och psyket. Behöver vara ute i naturen..

Jag har börjat stickat igen för det liksom kliar i fingrarna över att villa skapa något. Det kan man göra framför TV:n utan att behöva titta på vad man gör för fingrarna går av sig själv.. Förövrigt så är det kaos omkring där jag bor som jag skrev om tidigare för det finns alltid skvallertanter med elaka tungor som bara vill jävlas för de har behov av att skapa drama omkring sig med en massa konstiga lögner..

Inte konstigt att det är elände ute bland folket i världen när inte få personer som bor på samma ställe kan acceptera varandra utan skitprat och skapa grupperingar osv… Är så trött på människor och då speciellt på kvinnor som nästan alltid ser andra kvinnor som ett hot. Vill helst bo i en stuga ute på landet långt bort från andra och bara ta det lugnt och fixa och dona för mig själv..

Ja, en hund kan jag ha som sällskap för de blir aldrig sura, arga eller ska bråka… De är alltid glada och viftar på svanen när man kommer hem.

Livet rullar på än så länge men vet inte vad det blir framöver med allt.. Ta hand om er och njut av sommaren.