Okategoriserade

När en så kallad vän sticker kniven i ryggen gör ont

Nu vill jag bara vara ensam och hela min knivskada i ryggen som den så kallade vännen stack in

Alltså inte ordagrant utan bildligt sagt för det känns som jag fått ett hårt påhopp som ett knivhugg och det gör ont.

Just nu i livet så räcker det inte med allt omkring mig utan jag blir hårt drabbad av en person som säger sig vara en vän men ljuger om mig till andra som skapat kaos där jag bor. Inte roligt när man blir drabbad och jag tänker men varför vill hon detta kaos. Det är flera som drabbats av hennes elaka tunga inte bara jag.

Orkar inte med detta men har lärt mig nu den hårda vägen att inte lita på någon utan kommer vara mycket försiktig med vilka jag tillåter komma nära mig i framtiden. Håller på med att finna ett annat boende som var tanken tidigare men min hälsa har dragit ut på det. För där jag bor nu var bara en tillfällig lösning. Vill flytta närmare Stockholm.

Var in till Stockholm igår och till Gamla Stan där jag köpte mig en god glass och gick runt. Gick över Guldbron till Slussen och det blev min premiärtur över den. Tog sedan tunnelbanan till centralen och var helt slut av promenaden och fick torka bort svett i pannan, halsen och ned mellan brösten, ha ha

Tur jag tog vatten med mig annars hade jag nog svimmat där. Jag vill mera än vad min kropp orkar och kör på. När ska jag lära mig att ta det lugnt och lyssna på kroppen till 100%…

Skriver inte så ofta nu på bloggen för allt som pågår just nu i mitt liv men jag kommer bli mera aktiv senare.

Ha en underbar dag