Okategoriserade

En härlig sommardag och varje dag går till historien där vi lever mitt i nuet där varje andetag är ditt liv.

En härlig sommardag  där jag som vanligt tänker på allt och inget och livet rullar på

Idag så är det en härlig sommardag och jag ska gå iväg på en trevlig sommarlunch med vänner. Alltid roligt att umgås en stund med andra nu när vi kan det efter corona. Annars så håller jag mig mycket för mig själv för jag orkar först inte för min hälsa och är så trött på speciellt kvinnor som ska hålla på att prata illa om andra. Vem kan man egentligen lita på osv…

Har några saker på gång men det går inte fort för jag har inte funnit det som känns mest rätt att göra ännu. Vill mycket men kan inte göra allt som jag känner för. Hoppas att komma till det avgörande beslutet snart och att min kropp orkar med det jag vill göra då. Just nu så är det full medicinering för magen har satt igång igen för jag tog bort medicinen. Det är inte meningen att jag ska behöva ta den jämt för den kan ge mig blodproppar. Jag blir så trött av medicinen och har ont i magen.

I alla fall så tar jag varje dag med ro och njuter av att det är sommar och att det är fint väder.

Det stormar verkligen ute i det politiska livet. Där vi står inför ett val i höst och jag undrar verkligen hur det ska gå med allt. Stora förändringar står vi inför och det vi behöver inse är att vårt gamla Sverige kommer gå om intet. Med det menar jag hur vårt land var typ när jag växte upp som är en väldigt stor förändring och det är lite skrämmande. Hur kommer det att bli?? En del saker vet jag för min förmåga att se in i framtiden…

Politikerna har ett stort ansvar nu att få till allt till det bästa men har de kapaciteten till det?

Politikerna behöver komma ned från sina höga hästar och landa i verkligheten. De lever som i ett eget samhälle med sitt jobb, hemma miljö och sin smala vänkrets. De lever i sin bubbla som typ alla gör. Jag levde i en bubbla i min mest produktiva tid och hade ett smalt tänk om andra och samhället. Jag vaknade till när jag separerade från min andra sambo och gick in i väggen och som jag gjorde 2 gånger 2013 och 2016. Idag har jag en helt annan syn på mina medmänniskor och livet som jag inte hade fått om jag fortsatt leva i min bubbla som de flesta människor gör. Vi ser på livet och på andra och dömer från denna trånga tillvaro som det är när man inte kan förstå andras liv och leverne.

Jag har kommit till så många insikter och fått en stor förståelse över många saker och känner mig rätt redo för att få kila vidare till det berömda paradiset. Men tydligen har jag mera att utreda men jag blir ständigt utmanad över att välja leva eller inte leva när min mage krånglar. Har fått hittills 21 påsar blod för att kunna leva vidare. Det känns tufft och ett stort ansvar ..

Idag så vänder ljuset och vi går mot mörkare tider återigen men denna vecka så har vi Midsommar och vi får passa på att njuta med god mat och härliga stunder antingen tillsammans med andra eller ensam. Att sitta ensam är inget problem, gör det bästa av stunden och va i nuet för denna stund är ditt liv. Varje andetag är ditt liv och varje nu blir historia..

Trevlig dag och en härlig midsommarhelg till er alla