Okategoriserade

Sommartiden för att ladda upp kroppen med ny energi

Sommar sommar sommar la la la en härlig sommarlåt som vi äldre förknippar med våra barndomssomrar

Solen kommer och går mellan molnen som drar snabbt fram över himlen i mixade grå och vita toner. Det är typiskt svenskt sommarväder och jag njuter av alla vackra blommor och dofter som jag får uppleva på mina promenader. Det blir en del bilder på blommor som jag älskar så mycket som jag har växt upp med från min barndom samt hade i min trädgård när jag bodde i hus med min första sambo..

Det blir en del djupa funderingar på promenaderna också och då över mitt liv allmänt och världens framtid som kommer bli tuff och utmanande. Inte roligt att veta saker i förväg om vad som komma skall.. Funderar även på vart mitt flyttlass ska bege sig denna gång i vårt avlånga land. Mera sönder ut blir det i alla fall för mina leder behöver blidare väder. Jag har inte fått svar på mina röntgenbilder på mina stackars tår och fot, suck. Läkaren har väl fullt upp med sina patienter. Kommer kanske något svar med posten snart men jag lär få ringa innan för att läkaren behöver skriva ut mera värktabletter till mig..

Livet för övrigt är upp och ned med alla intryck från vad som händer i Sverige och ute i världen. Blir så upprörd och frustrerad ibland men till vilken nytta.. Jag måste bestämma mig om jag ska göra något radikalt åt de saker som jag kan påverka eller bara stänga ute allt och bara ta hand om mig själv. Behöver kanske det för min hälsa men allt känns så tomt och tråkigt då.

Hmm det blir nog att jag tar tag i något i alla fall framöver om inte min hälsa blir sämre. Att stressa min kropp blir inte bra utan jag får ta en dag i taget och göra något trevligt och njuta av att det är sommar..

Trevlig sommardag till er alla vart ni än befinner er eller vilken situation som är omkring er just nu. Passa på att ladda upp kroppen med ny energi så ni mäktar med en höst och lång vinter som kommer.