Okategoriserade

Ont i foten med nervsmärtor är inte roligt

Sommaren pågår för fullt nu och jag njuter av varje dag med alla vackra blommor och dofter som sprider sig omkring. Jag är som Ferdinand och luktar på blommorna..Men atjo blir det ibland och näsan rinner fast jag tar allergitabletter.

Igår åkte jag till Löwenströmska sjukhuset för att röntga min vänstra fot för att se hur illa min artros har blivit. Det blir nervsmärtor för foten svullnar när jag går och trycker då på nerver. Tappar känsel i halva foten med värk som sprider sig upp i vaden.. SUCK men det stoppar mig inte för att ta min dagliga promenad. Idag gjorde det ont i den opererade stortån också. Fy sjutton alltså, Grrrrr…. Inte min fot på bilden utan från Pixabay.

Får ta de starkare värktabletterna varje kväll nu. På måndag får jag höra vad läkaren har för lösning till mig. Tyvärr så måste jag kanske steloperera mina tår 🙁 jag har gått länge med detta problem men blivit bara värre och värre som läkaren sa åt mig för några år sedan.. Ja, då kan jag glömma förmodligen att ta på mig högklackat men jag använder inte det så ofta i alla fall så det spelar ingen roll.

När jag var på sjukhuset så köpte jag en festis för jag blev törstig. Har inte druckit en sådan på länge. När jag tog bort det inplastade sugröret som sitter fast på ena sidan så tänkte jag.. Är sugröret av plast eller papper??
Det var papper och jag började småskratta.. men herre gud sugröret av papper men är paketerat i plast. Blir så irriterad och tycker vad håller de på med. Sugrör och plastpåsar fokuserar de på när det finns mycket värre saker i plast som skadar vår miljö. Där återvinningen är katastrof som jag skrivit om tidigare.. Nästa gång ni handlar titta på all mat/produkter som är paketerade i plastförpackningar. Det är nästan allt eller hur?