Okategoriserade

Vad ligger verkligen bakom kriget i Ukraina?

Kriget i Ukraina har gjort stor påverkan på många länders ekonomi och skapar mera kaos och dödande på båda sidor.

Tankar kring kriget i Ukraina och om hur människor får far illa och dör på båda sidor. Det finns ingen vinnare i något kring där de i toppen sitter och styr och folket dör. Helt oresonabelt att få personer ska få skapa oreda och dödande.

Jag har funderat över det hela och det känns lite konstigt om man tittar på det med ett större perspektiv. Jag undrar vad Putin verkligen vill med det hela och varför han gör en sådan utdragen process.

Tänk efter?? Ryssland är en stormakt med stor militärkunskap och stora resurser. De hade kunnat ta in Ukraina snabbt och tillfångata presidenten i Kiev. Men han håller på och krigar på ett gammaldags sätt, som han inte ens vill kalla krig. Vad vill han egentligen med det hela.

Han visste garanterat att det skulle bli sanktioner mot Ryssland osv… Jag undrar verkligen vad som pågår i Ryssland, Ukraina och i Europa. Putin borde förstått att Sverige och Finland skulle gå med i Nato när detta händer. Vill han/flera skapa spänningarna mellan länderna som pågår nu?

Mina tankar snurrar runt i de olika frågor när det gäller detta krig och hur världsbilden kommer förändras och då speciellt i Europa.

Ligger det i fleras intressen i olika länder på hög nivå att skapa denna ekonomiska situation som pågår. Länder skänker massor med pengar till Ukraina. Miljoner flyr landet ut till olika länder och påverkar den struktur som finns och som vi vet skapar stora förändringar in i framtiden. Det blir det alltid när större folkmängd kommer in i andra länder under en snabb period.

Vi har ännu inte återhämtat oss ekonomiskt från covid-19 i världen/Europa. De starka höga politiska krafterna och de som sitter på mycket pengar vet vad de håller på med, garanterat…

Vad är egentligen på gång ute i Europa??

De brukar säga för att bygga något nytt måste det gamla raseras. Är det där vi står idag??

Vet en del saker om framtiden som jag berättat om tidigare att jag kan få visioner om. Vet hur det kommer bli i Sverige i framtiden. Inte med 100 % vetskap men troligt mycket kommer det att bli för jag ser redan nu tendenser på i vilken riktning vi går emot..