Okategoriserade

Att kunna se in i framtiden är tufft och inte roligt alla gånger

Vår framtid ligger i våra händer och vi agerar för långsamt i många frågor

Natofrågan vi står inför nu i Sverige och finland

Natofrågan är en stor omvälvande historisk händelse för oss i Sverige. Vi har inte haft krig på flera århundraden och varit neutrala. Klarade oss ifrån andra världskriget där Hitler invaderade grannländer omkring oss. Varför vet vi ännu inte idag till 100% säkerhet. Varför han avstod..

Att kunna sia om framtiden är inte roligt alla gånger

Jag är en person som kan se in i framtiden som jag berättat om tidigare. Visste om pandemin som kom långt innan och typ nu ett år innan om Nato alliansen. Visste dock inte varför vi skulle gå med och vad som skulle orsaka detta stora beslut. Jobbigt att inte få hela anledningen och jag önskar att jag inte hade denna förmåga ibland. Vet andra saker också om framtiden som berör många och vår omvärld.

Det är därför jag blir så upprörd över vissa saker som händer för de är början till något som vi kan stoppa men folket vill inte se farhågorna eller ändra sig. Det kommer bli stora förändringar i vår miljö där vissa saker är redan kört med att stoppa och förändra men vi måste göra något.

Förändringarna som vi måste påskynda för ett friskare liv för oss

Våra kroppar är så påverkade av allt vi får i oss från kemikalier i vår vardag som vi har omkring oss varje dag. Det är mycket som mat och dryck, produkter till kroppen, kläder, rengöringsprodukter, flamskydd som finns i allt i våra hem, samt allt utsläpp från industrivärlden och allt skräp som vi lämnar i modernatur. Allt som vi gör påverkar hela skapelsen ned till minsta nanopartikel. Plastbitar har hittats i nano storlek som då kan komma in i våra celler i vår kropp. Vad händer då?

Ljudfrekvenser vi har omkring påverkar oss också samt strålning från all teknik. Vi har elektromagnetism inom oss så jag är helt övertygad om att vi störs av stark strålning.. Vad än de som ska tycka till säger. Det finns idag ingen forskning och statistik i den frågan utan det blir framtiden som får utvisa detta.

När allt kommer i gungning så får vi inte glömma kärleken och empatin till andra medmänniskor som ibland kan vara tufft när det händer otrevliga saker.

En tuff kommentar men som Jesus sa till folket.. förlåt dem för de förstår inte vad de gör.. Det är så sant många har inte kapacitet att fullt ut förstå sitt agerande och konsekvenserna som följer. Vi är så många olika personligheter där vissa fått med sig genetik som försvårar tillvaron samt vissa har personlighetsstörningar som kan skapa oreda för andra och ett rörigt liv för sig själv.

Behandla andra som du själv vill bli bemött