Okategoriserade

Livet med alla pusselbitar som behöver finna sin plats i våra livspussel

Livet är som ett stort pussel där vi försöker finna pusselbitar som ska passa in

 

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev här på bloggen och det beror på att det varit datastrul med min inloggning samt att min hälsa är långt ifrån bra. På måndag ska jag få ferritin (järn) i droppform för mina järndepåer är nästan tomma. Mitt hb ligger bara på 84 och på gränsen att behöva blod. Det normala värdet ligger mellan 120-150.

Det gör mig trött, anfådd, yr och jag blir lätt arg och irriterad, suck Nu är det dags att ändra på mitt liv helt och hållet om jag ska bli bättre och finna en inre ro och en balans i mitt liv. Annars kommer jag gå under..

Jobbar på den saken och funderar på hur jag ska göra. Det kommer bli bra men resan kan bli lite guppig tror jag men som jag sagt många gånger. Att livet är som en roller coaster och det är bara att åka med i alla läskiga uppförsbackar med hisnande nedförsbackar  i full fart.

Livet är som en present som man öppnar anntingen blir man jätteglad, besviken eller ledsen. Man hade trott det skulle vara något helt annat. Vi kan aldrig bestämma vad som ska komma in i  våra liv utan endast välja hur vi vill reagera på det och agera. Vi kan aldrig lägga skulden på någon annan utan ta ansvar för vårt eget liv och hur vi vill hantera allt.

Det är därför jag väljer att vara mycket själv nu för att finna min balans och för att finna min väg den sista tiden i mitt liv. Jag har redan klarat av så många mål i livet så nu har jag en sista tid med att finna mina sista pusselbitar i mitt livspussel.