Okategoriserade

Envåldshärskare är ett farligt styre i länder speciellt om de har storhetsvansinne

En ny dag där jag försöker bara vara i nuet och njuta av dagen men blir lite svårt för många tankar far igenom huvudet.

Vaknar till en härlig solig morgon idag också och våren kommer närmare med stora steg. Igår var det 11 grader så det blev en fika ute i solskenet. Sitter då och försöker koppla bort allt negativt som varit och som pågår just nu ute i världen. Det är oroliga tider vi lever mitt i och känslan och undran vad Putin ska hitta på framöver. Han har hotat Sverige igen, suck

Denna morgon så informerar nyheterna om att det finns teorier om att han kanske tänker ta till kemiska vapen. Det är nog för att det går fortare att slå ut motståndet och inta städer. Han vill ju inte bomba sönder Kiev så tanken och undran är nog inte så långt ifrån sanningen.

Han har verkligen storhetsvansinne och tycker sig ha rätten att inta länder och döda oskyldiga människor. Vad får honom och tro att han ska styra över många männsikor och andra länder som han vill lägga under sig. Undrar hur han ser på sig själv? Som felfri och gudalik eller?

Undrar om han mäktar med att titta sig själv i ögonen i spegeln tidigt på morgonen efter han sovit trygg i sitt palats i en mjuk säng. Där ute pågår ett krig som han startat där han kräver av sina soldater att döda andra där han struntar i hur många som kommer att dö av dem samt den Ukrainska befolkningen. Han vill ha sin vilja igenom på bekostnad av andras förintelse och död.

Rysslands befolkning gjorde revolution mot Tsaren och avrättade hela hans familj för de ansåg att han styrde landet som en tyran. Är det inte dags igen att avsätta en envåldsherre som beter sig precis som Tsaren gjorde eller till och med värre. Det ryska folket kommer inte sitta tysta och titta på länge till utan det blir oroligheter i landet.

Vi står inför en ny världsordning och resan dit kommer bli tuff för folket och som vanligt så är det. Den enkla lilla människan som drabbas värst.