Okategoriserade

Djupa tankar om mitt liv samt om vår framtid i Europa där allt fokus är på Ukraina just nu

Min hälsa går långsamt framåt där jag haft djupa tankar om mitt liv samt om vad som händer i Ukraina och vilka situationer Putin tänker utsätta oss för

Nu var det ett tag sedan jag skrev och min ork har blivit mycket bättre men långt ifrån bra. Mitt problem är att så fort jag får lite mera krafter så vill jag göra saker och går för fort fram och det har alltid varit mitt problem i livet. Låter mig liksom aldrig vila ut ordentligt eller bearbeta sorger och trauman som jag utsatts för. Att lyssna på min kropp och följa den istället för att köra över mig stackars sargade kropp. Både mitt kroppsliga hjärta och själsliga hjärta har haft en tuff period under en längre tid. Ska vara ärlig, jag tänkte inte åka in till akuten denna gång utan låta mig få passera över. Jag tog det beslutet då för mitt liv sedan 2017 har varit tufft på många sätt samt dessa förbaskade blödningar. Hur mycket ska man orka att axla i livets hårda skola som man utsätts för.

Jag har berättat tidigare att läkarna hittar inte felet utan jag får åka in och fylla på med blod. Nu är jag uppe i 21 påsar sedan februari 2018, suck.. Det är vad läkarvården erbjuder mig. Alltså ingen lösning utan bara ge mig blod och sedan skicka hem mig. Bara det är en stress att de inte finner orsaken och mitt liv är som en jo jo. Jag har insett att mitt liv kommer fortsätta så här och min kropp blir äldre och till slut orkar inte hjärtat mera. Jag blir 63 i år så jag är ingen ungdom men inte väldigt gammal. Oj då blev lite beklagande om min hälsa och liv.

Ukraina i mina tankar och hur folket får lida där Putin sitter som en envåldshärskare och vill återskapa det forna Sovietunionen. VARFÖR vilka planer har han mera?

Tänker mycket på det som händer i Ukraina och hur oroligt det är. Jag fick rätt i att Putin skulle gå in i Ukraina. Jag tittade i min mobil varje morgon för jag kände på mig att han skulle göra det en tidig morgon. Jag har berättat tidigare att jag är en person som kan se in i framtiden och vet mera om denna sak och andra men avstår att skriva om det.

Det ger mig också funderingar på vad kan jag bidra med inför de stora förändringarna som kommer ske i Europa och Sverige framöver. När jag var i Upplands-Väsby i lördags så stod det politiker mitt i gallerian och jag tycker det är alltid roligt att grilla den med tuffa frågor. Jag frågade hur de olika partierna stod i frågan.

Ska vi gå med i NATO? först vad partierna stod samt deras personliga åsikt. Jag ställde även andra frågor, om skolan, invandrarpolitiken, psykisk ohälsa och vården. Det ena partiet blev imponerade av mina argument och retrorik så de vill ha med mig i sitt parti. Jag röstar inte på det patiet men de tyckte att jag skulle komma till deras möten och se vad jag tyckte..

Jag har nu  funderat och analyserat saken och ska höra av mig idag till en av kvinnorna. Tänker gå på ett av mötena och ställa en massa frågor för att se om partiet har mina inriktningar på de flesta frågorna. Man kan inte tycka lika i alla frågor men i mina viktiga inriktningar som behövs förändras i Sverige. Det samhälle vi skapat måste riktas om för att fungera bra för alla som bor här och i alla samhällsskikt.

Just nu så går samhället fram i många frågor med typ en krycka för att kunna gå och vi släcker småbränder och i bakgrunden brinner den stora branden.

Jag blir kanske politiker igen som jag var förut men för ett annat parti och jag hoppas att min ork och vilja ska räcka till för att vara med på den resan som behövs göras för alla i vårt avlånga vackra land, SVERIGE…