Okategoriserade

Putin håll dig hemma i ditt land inget annat land/Nation har för avsikt att inta Ryssland

Putin är ett stort orosmoln över Europa som redan är sargad av en osynlig fiende som vi levt med i två år

Vilket snökaos och jag som längtar efter våren så mycket men vad kan vi vänta oss? Det är ju fortfarande vinter men det har varit dagar där solen värmt och våren kändes som dem kommit. Men ack då inte, suck..

Den där Putin och hans nycker… Han har nu upplöst Minsk avtalet och skapar en bild av världen där Nato är en fara för Ryssland. Helt sjukt men så styrs länder som inte är demokratiska. En man avgör en massa människors liv och leverne för han vill inte som han säger ha ett land som är demokratiskt och tror sig vara styrd av Nato som grannland.

Vad tror han att Nato vill komma närmare den ryska gränsen för att vad??? Starta krig eller hålla koll på Putin. Blir så upprörd för har inte mänskligheten lärt sig något utav alla krig och elände där de som får lida är folket. De som sitter i toppen klara sig och håller sig långt borta från frontlinjen där de unga männen blir maskinmat. Det värsta är att stridsmetoderna har moderniserats och vad som kommer hända har vi ingen aning om nu.

Situationen är spänd och skrämmande och för vad???? Putin och säkert några av hans underhuggare har fått för sig massa dumheter. Men allt handlar som vanligt om makt och pengar. Det värsta är att det mesta har handlat om i historien och även nu om ett personligt problem. Makthavare som har personlighetsstörningar som psykopat, narcissist och de förstår inte sitt förehavande och att de äger ett eget problem. Där de inte har förmågan att inse sitt dåliga agerande.

Varför nu? vad är hans djupare tanke i det han gör just nu? Vad triggade ingång honom att starta denna aktion just nu. Världen har fått oroa sig över en pandemi i två års tid och nu rör han om i grytan i ett redan sargat Europa där politikerna sitter i möten och försöker inse och skapa en motaktion. Vem drabbas i slutänden som vanligt vid oroligheter och krig? Jo, det enkla folket som inte vill ha krig eller har något otalt med andra nationer.

Förbaskade ledare som sitter på sina höga hästar och tänker en massa idiotiska tankar. Där vi folket blir drabbade för vad några få människor på denna planet skapar.