Balkong som släpper in ljuset

Är du bloggare och är ofta ute i vimlet och träffar massor av journalister, bloggare och entreprenörer?

För att de ska kunna komma i kontakt med dig behöver du en lung balkong att sitta på tex inglasning balkong och fina visitkort för att sitta och jobba i fred. Med en inglasad balkong får du också mer sol och detta kommer ge dig mer energi.

Nu har man kommit på något mer effektivt och det är att dela ut pennor med din bloggadress på. När det gäller visitkort så slänger folk dem och många gånger kollar de inte ens vad det står på dem, om de inte har något stort att tjäna på dig som person/företagare. Jag har då kommit på det genialiska att använda mig utan pennor just för att en penna slänger man aldrig. En penna lånar man dessutom ut så den har ett mycket längre liv än vad en simpel visitkort någonsin kommer att få. Du kan enkelt beställa dem hos Brands 4U.  Vill du ha städhjälp i Stockholm när du ändå ska skaffa ny balkong?

Vad är bra med bil dekaler på en bil?

Jo du kör runt med din bil överallt och kan på så sätt nå dina kunder vart du än kör. Om det tex är en festival med ungdomar mellan 18-22 år gamla och du i denna stund behöver just den målgruppen. Då kör du bara dit med din bil och flashar lite vips så har du en helt ny målgrupp.

Jag kommer att ha denna bil i 3 månader till och sedan byter jag bil inom kort därför tänkte jag beställa 2 till för min nästa bil.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *