Okategoriserade

Lågt hb och järnbrist tar på krafterna och inte hållbart

Järnbrist och lågt hb är inget trevligt eller hållbart om det sjunker för mycket som mitt har gjort nu

Jag är inte så aktiv på bloggen nu för min hälsa går åt fel håll, suck Jag vet inte hur jag ska göra med allt faktiskt och känner mig helt matt och trött. Sjukhus eller inte och vad händer då???

En härlig positiv händelse idag är att alla restrektioner släpps och vi får börja leva normalt igen. Om jag hade orken så skulle jag gå ut och dansa. Saknar det så mycket men det jag orkar nu är typ bara gå upp korta stunder och göra de saker som måste göras. Det andra postiva är att ljuset har vänt som är så nice och ute sjunger fåglarna och när jag var ute i helgen så kändes det nästan som en vårdag mitt i februari. Tog en stå fika ute på verandan i solskenet.

Livet känns lite rörigt just nu för tankarna går fram och tillbaka där det blir extra rörigt på grund av att min hjärna får inte tillräckligt med syre..