Okategoriserade

Nu klingar covid av och vi får återgå snart till ett normalt liv

Covid avtar och vi får hopp om att börja leva ett normalt liv igen. De unga som ger upp när psykvården släpper sitt ansvar

Fredag igen och veckorna rusar fram och ljuset har vänt. Det känns skönt att det går mot våren och fåglarna kvittrar så glatt i träden när jag är ute på promenader. Min ork åker som en jo jo upp och ned men jag kämpar på och försöker leva så normalt som det går.

Jag har många funderingar och tankar om allt som håller på att hända i vårt land samt ute i världen. Sedan har vi detta förbaskade virus som jag är så trött på nu och som de flesta känner. Låt oss få gå tillbaka till det normala och leva. Viruset har muterats så många gånger och passerat så många människor så det har försvagats. Det är den naturliga gången ett virus beter sig på och nu så klingar den av.

Det är inte första gången ett mera farligt virus har passerat på jorden och inte det sista heller. Vi kommer med säkerhet att få nya i framtiden.

Det vi däremot borde ha lärt oss nu är att bygga upp en beredskap om hur vi kan göra det på ett bättre sätt i framtiden.

Till sommaren så tror jag att allt går tillbaka till det normala i alla länder och vi får börja leva normalt igen. Jag hoppas att de tar bort vaccinationspasset och att man måste vara vaccinerad för att få göra vissa saker osv.

Trevligt fredagsmys till er alla

Nästa gång jag skriver så kommer jag ta upp om ett ämne som är högaktuellt och var på nyheterna igår. Personer som blir inskrivna på psyket för försök till självmord och inte första gången det sker heller blir utskrivna från psyk mot deras vilja. När hon kommer hem så avslutar hon sitt liv….

Vad är det för fucking hjälp till dessa personer som inte orkar hantera sina egna liv på ett bra sätt. Speciellt när hon efterfrågar hjälp… så sorgligt