Datorer när det är för kallt ute

Hur hade det sett ut om den svenska kungafamiljen hade varit med i Games of the Throne?

Förr i tiden så gjorde kungahus mycket konstiga saker för att få mer makt och pengar. Så allt är inte påhittad gällande hur man kom till makten förr i tiden. Bara av att man gick från butik till butik, från hem till hem och drog in skattepengar så var det på den tiden en organiserad brottslighet. För om inte någon tog tag i den organiserade brottsligheten på medeltiden skulle vi definitivt inte ha ett kungahus i dag.

Kungabarnen köper säkert kläder till sina barn på internet som alla andra.

Så man kan säga att de redan har varit delaktiga i Games of the Throne och nu kan luta sig tillbaka och inte lägga samma energi på skumma affärer. I början fick inte kristna ta skatt för att det var en synd. Judarna tyckte inte det så judarna blev bara rikare och rikare.

Vill du ändå se serien game of the thrones med vårt svenska kungahus? Det bästa är att se serien som den är. Om du är som jag bara längtar efter dem så kan du alltid spela lite med samma motiv här. Dvs symbolerna som är tagna från serien The game of the throne. Modbus är också intressant som man kan besöka för att få mer inspiration.

Som barn så har man spelat alla sorters spel då man var tävlingsinriktad. Det var så roligt och tiden gick otroligt snabbt dessutom. Man spelade så klart på en dator och den första datorn grannarna köpte var i Kramfors en stad norr om Sverige. Det var så kallt så alla satt mest hemma framför datorn.

VM datas arvinge bodde då också i Sverige och de var verkligen välbärgade och jobbade enbart med datorer och gick internatskolor i London.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *