Okategoriserade

Katolska präster utnyttjar unga pojkar och gömmer sig bakom kyrkan och Påven

Kyrkans makt över folket där prästerna gömmer sig bakom prästskruden och utnyttjar de unga pojkarna för sina egna lustfyllda behov 

Nu har hösten kommit med besked där löven dansar omkring på marken när höstvindarna far fram i turbulenta virvlar runt husknutar och över öppna landskap.

Igår krascha fb mm och man blev lite förvirrad när man inte visste först vad som hänt och min tanke var först omg har de hackat fb men…. det var den mänskliga faktorn när de skulle uppdaterat systemen.

Idag så rapporterar den katolska kyrkan hur många barn som farit illa av att präster utnyttjat sitt ämbete för att begå grova sexuella övergrepp. De rapporterade att omkring 200 000 ungdomar mellan 10-13 år och som jag skrivit om tidigare så är det mest pojkar och inte flickor. Det är 80% pojkar som drabbats men hur många inser att det verkligen är mest pojkar och inte flickor.

Det är mest pojkar som säljer sina kroppar än flickor återigen så pratas det inte om det… VARFÖR?????

Det är män som utnyttjar pojkar och då blir det väl också skam för att de blir oroliga för att bli sedda som bögar. De katolska prästerna ska leva i celibat alltså att inte ha sex och många börjar i tidig ålder att utbilda sig till präster. De får problem med att hantera sina biologiska kroppar som utvecklas till män där hormonerna påverkar deras hjärnor att bara typ tänka på sex och de får ett eget litet liv i byxorna ett tag.

Många skamkänslor uppstår och de kanske tror om de inte går på flickor så syndar de inte men va sjutton det är samma sak vem de än använder sig av för att få sina njutningar. Katolska kyrkan har inte eller gör inget mot prästerna utan bara flyttar omkring dessa män som skadar så många unga mäns liv. Det är därför bland annat som jag lämnat kyrkan för det är bara en täckmantel till mycket mörka saker som hänt och som händer just nu i nuet….

Som när vissa ska på sexdejting tex.

Religioner är skapta av män för män där kvinnan har en biroll. Det är det som jag är så upprörd över och fått mig att lämna kyrkan bland annat..