Okategoriserade

Incel är bara män som mår dåligt med en dålig självbild

Incel männens hat mot kvinnor är bara ytterligare en typ av män som har dåligt självförtroende . Ta hand om er och älska er själva först

Ny har hösten verkligen tagit tag i vår natur och träden liksom brinner i olika färger. Det är så vackert en fröjd för ögat. Den höga kyliga luften känns frisk och härlig som jag andas in på mina korta promenader.

Incel männen som hatar kvinnor

Männen som är med i en gruppering som kallar sig för incel. Jag har tittat på dokumentären på tv om dessa män som hatar kvinnor där mina tankar går till dessa unga män.

Dessa män måste ta ansvar för sina egna liv och inte skylla på att det är fel på kvinnorna. Men jag vet vad de tänker på och känner. Det har blivit en sådan annorlunda tidsera när det gäller dejtande och hur de unga ser på varandras liv och leverne. De unga kvinnorna här i Sverige lever lika männen och är inte underdåniga männen eller typ ser upp till det manliga könet.

Många män har svårt att ta denna utveckling och känner sig överkörda i sin manliga fåfänga. En del män i incel kan ha personlighetsdrag där den sociala biten inte går så bra som typ asperger eller någon annan.De kan inte skylla ifrån sig att det är bara kvinnornas fel.. De måste ta ansvar för sitt eget liv och beteende…

Varför blir de inte intressanta för kvinnorna? I dokumentären så berättade några män om sina liv. De var arbetslösa satt mest hemma kanske lite överviktiga med dålig hälsa osv.. De är ju inte det bästa när man ska ut och dejta. För både män och kvinnor vill ha aktiva personer som tar för sig i livet som lever och inte bara existerar.

Samtidigt så får man ju försöka finna partners i sin egen typ av levnadsstil och inte satsa på för höga hästar för det slutar dåligt. Om man är typ en fem poängare så ska man inte gå efter tio poängare. Det finns många ensamma kvinnor som också är typ incel men de hatar inte män och vill gå ut och skada män ute i samhället.

Kom igen män och var inte dömande det finns alltid någon där ute som älskar från sitt hjärta och dömer inte efter utseende och var man står för i livet. Börja älska er själva i första hand som är den viktigaste kärleken i livet.