Okategoriserade

Kan vi förändra världens förutsättningar och vår syn på livet?

Livets utmaningar och möjligheter till förändringar

Idag är det lillördag och jag har tvättstugan och det är ju ingen höjdare men det är bara att gilla läget och fixa till det. I eftermiddag ska det bli varmt och halvsoligt så det blir en fika ute i trädgården.

Livet rullar på och mycket händer ute i världen och på hemmaplan för vårt vackra land Sverige. Många frågor är viktiga som händer och politikerna kommer inte med så många bra lösningar. De till och med ibland bara pratar och inget händer, suck

Jag jobbar på med det som jag vill hålla på med men det går inte i raketfart på grund av min hälsa. Men det går framtid med babystep just nu men förhoppningsvis mera fart nu i höst.

Kommer att skriva och berätta hur det framskrider med mitt arbete framöver. Det är mycket spännande och intressanta ämnen samt en ny livsfilosofi.

Önskar alla en underbar dag