Okategoriserade

Sluta bråka över småsaker allt kan ta slut en dag

Allt kan sluta med att en stor meteoroid skakar om oss eller eliminerar oss totalt

Ops nu var det ett tag sedan jag var här inne på min kära blogg för det varit lite rörigt och stressigt i livet. Är trött och lite förvirrad vissa dagar för det är mycket att tänka på ibland för att få allt att fungera i livet.

Denna månad så blir jag pensionär men inte den rätta ålder utan jag tar ut den tidigare för att istället vara sjukskriven för min hälsa och att det inte fungerar med att jobba längre..

En meteoroid kan förgöra hela planeten 

Igår så såg jag ett program där de berättade om hur vi kan drabbas i framtiden av att en stor meteoroid kan ta sig igenom vår atmosfär och slå ner på vår planet. Det har hänt tidigare och kommer ske garanterat men när har de ingen aning om nu men de har en hård bevakning.

Undrar bara om de kommer tala om när en är på väg för om en stor slår ner så är det typ flera gånger kraftigare än atombomben i Hiroshima.

En stor kan slå ut en stor stad med stor förödelse samt att det blir aska och kraftigt rökmoln som ger förmörkelse och påverkar hel jordgloben.. Hmm ytterligare något som vi kan gå till mötes så det gäller att leva och njuta av tillvaron för man vet aldrig varför, var eller när det brakar löst..

Bråka inte över småsaker och tjafsa på med skvaller och skapa oreda för andra. Vår tillvaro här på jorden är sårbart och vi lever som om vi är odödliga och har tillgång till en planet som aldrig slutar att fungera.