Alla är värda lata dagar

Tänk dig att man jobbar från det att man föds till det att man går och dör.

Livet är fylld med massa jobb bara man lär sig att krypa så är det ett jobb. För att krypa krävs energi och sedan ska man lära sig gå och prata. När man väl har lärt sig gå och prata måste man lära sig att vätta händerna och gå på dagis eller förskola.

När man är färdig på förskolan och dagis så ska man börja skolan och plugga halva dagen. Det tar ej heller slut då man pluggar till det att man nästa är 30 år gammal.

Vi människor har verkligen massor att göra hela tiden ända tills att livet tar slut. Så hur ska vi göra för att få vila också? Jo man ska ha lite städhjälp och slippa städa i varje fall.

Hemkunskap

Det finns något som heter hemkunskap i skolorna och då får man lära sig laga mat, tvätta kläder och dammsuga. Tänk att i varje fall slippa den saker här i livet dvs slippa laga mat, städa och dammsuga.

Hur löser vi detta problem?

Genom att skaffa exklusiv städhjälp så klart och få vila mer. Du kan få din hemstädning från Freska och göra något annat under tiden någon kommer och städar åt dig. För visste ni att tex Sveriges kungahus har allt typ av hjälp hela tiden. De har barnpassning, städ, bakning, tvätta kläder ja allt du kan tänka dig.

Om Svenska kungahuset får all hjälp för att spara mer tid varför skulle inte vi vanliga människor inte kunna få samma hjälp. Alla är vi värda lika mycket och allas tid är lika mycket värt anser inte bara jag utan alla tänker så.

De har också säkert serveringspersonal som serverar dem maten precis som på restaurang. De behöver aldrig bära disk eller bry sig om smutsiga kläder. De behöver inte ens tänka på att man måste plocka efter sig. Detta är de födda med för att spara så mycket tid som möjligt. Min önskan är att alla ska vara födda till prinsar och prinsessor och slippa göra dessa arbeten gratis. För när vi städar hemma gör vi det faktiskt gratis. Låt någon annan göra det och ge någon annan tillfälle att faktiskt kunna tjäna pengar medans du spar din tid.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *