Okategoriserade

Sommarens sista månad och jag drabbas av mitt magproblem igen, suck

Magproblem som oftast slutar med att jag måste läggas in på sjukhuset 

Måndagen går mot sitt slut och en ny vecka har börjat där vi nu har bara en månad kvar på sommaren. Det är bäst att njuta extra mycket och njuta av varje dag. Just nu då några dagar kyligare men värmen vänder tillbaka innan hösten verkligen är här.

I slutet av veckan så fick jag väldigt ont i magen och en varning om att min mage kan börja krångla igen. Jo mycket riktigt så kom en blödning igång men denna gång så åkte jag snabbt till apoteket och hämtade ut medicin för att stoppa blödningar. Sist jag använde den medicinen så fick jag en ytlig propp i armen och tänkte inte använda den något mera men nu så sjutton tänkte jag orkar inte med detta igen. Eventuellt en propp eller låta livet rinna ur mig och en ny tur med att få blodtransfusion.

Jag valde denna gång att försöka stoppa Olle i grinden, ett uttryck för att försöka undvika problem… Faran är inte över ännu men jag hoppas verkligen det..

Jag fick hjälp av en trevlig granne att komma snabbt till apoteket med bil så jag tryckte i mig pillren och blev helt trött och snurrig men blödningen avslutade efter två dagar men tar dem några dagar till för att vara säker på att det verkligen har avtagit ordentligt.

Det är mycket som händer ute i världen och på hemmaplan som kommer göra så att framtiden går mot stora förändringar inom många områden. Jag kommer att skriva om de saker framöver men just nu så är jag lite snurrig och trött av medicinen.

Ta hand om er och njut av dagarna och sommarens sista månad för denna säsong..