Okategoriserade

Mikrovågor som stridsvapen mot teknik samt även skadar människor

Havanna-syndrom från mikrovågor som används som stridsvapen mot teknik som skadar människor

Sommar och jag njuter varje dag som om det vore min sista där solen skiner starkt ned på oss och vi svettas i den varma värmen. Det blir chill i skuggan den mesta tiden men korta promenader när värmen avtar för motion behövs.

Hörde på nyheterna här om dagen ett ämne som jag har vetat om också för länge sedan. Jobbigt att vara clairvoyant när det handlar om negativa saker som kommer till mig. Fick det till mig för länge sedan om att krig kommer utföras annorlunda än med fotsoldater. Jag fick till mig då att det handlar om vågor på något sätt men förstod inte helt vilka vågor, Jag trodde ljudvågor men nu vet jag….

Det är mikrovågor som används för att slå ut tekniken vid krigföring som även kan användas mot människor. Nu så har de upptäckt att personer fått vad de kallar Havanna-syndromet. Läs en del av artikeln från SVT nyheterna nedan. Jag lägger med en länk så ni kan läsa hela för de som är mera intresserade..

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/mystiska-sjukdomen-drabbad-flera-diplomater

I Österrike har nya fall upptäckts av Havanna-syndromet som gör att människor förlorar hörsel och får rubbad balans. USA har tidigare studerat liknande fall och då kommit fram till att det förmodligen handlar om krigföring med mikrovågsvapen.

– Det är helt fruktansvärt, säger Tomas Hurtig, forskningsledare på FOI.

Vad är det för framtid vi går till mötes? Det är verkligen dags för oss som lever på gräsrotsnivå att ställa oss upp och protestera och göra något åt många saker för det är vår framtid de leker med. Det finns ingen B planet att fly till när allt skiter sig för oss människor…