Okategoriserade

Djupa samtal och funderingar över vår framtid i världen tillsammans med andra

Djupa samtal om vår framtid med andra där många inte förstår vad som pågår mitt framför näsan på dem. 

Inatt som var så tänkte jag ok nu ska jag sova men det blev en lång natt pratandes med en ung man som är en kompis. Vi har liknande tankar om många saker när det gäller de stora livsfrågorna och vad som behöver förändras för att få ett bättre liv själv samt effekt ut till andra i världen.

Att prata med unga gör så att jag får inputs om hur de tänker och lever samt vad som behöver förbättras för att de ska få börja må mycket bättre framöver. Det är så många som lever med psykisk ohälsa som ökar till antalet och med det även andra problem. Jag vill inrikta mig till unga vuxna för mitt nya tänk för de står på tröskeln att börja forma sina liv för att sedan ta över när de andra generationerna går till den sista vilan.

Hela dagen igår blev ett pratande.. först på förmiddagen satt jag och pratade med en annan ung man där jag bor som mår lite upp och ned i livet. Det blev ingen lunch den dagen utan eftermiddagsfika som jag brukar ta vid 2 tiden. Då fikade jag med några andra där vi typ fortsatte i djupa frågor som samhällena och vad omvärlden står inför.

En av dem jobbar inom IT säkerhet och vi pratade då om hackers som håller på i världen och hur lätt det egentligen det är att skapa kaos och kräva lösensummor för att öppna system igen. Många företag betalar lösensumman och går inte ut med att de blivit utsatta.

Jag har skrivit om det tidigare och säger det igen att det kommer bli framtidens terrorister som håller på och som kommer användas av de som vill skapa mera kaos och för att ta över makten och den ekonomiska marknaden i världen. Det är så mycket som sker när det gäller den biten där många inte fattar vad som pågår förrän det är försent att vända skutan mot rätt mål..