Okategoriserade

Gift vid 14 år och pappa vid 16 år där kvinnan var 18 och 20 vid födelsen

Unga pojkar som inte ens är byxmyndiga blir utnyttjade av äldre unga kvinnor och blir pappor när de fortfarande är barn själva. 

Idag blir det att chilla i skuggan för orkar inte göra något speciellt. Kroppen behöver vila och återhämtning. Börjar bli så trött på att kroppen inte hänger med mig riktigt men det går i alla fall mot rätt håll. Alltså att jag orkar mera än förut men blödningarna måste hålla sig borta för att det ska fortsätta så.

Träffade på en man idag där jag bor och han berättade en sak som fick mig att börja undra.. Va sjutton håller Sverige på med egentligen???? Hur och varför jag pratade med honom är oviktigt men inte det han sa.. Kommer fråga honom mera ingående i denna sak en annan gång.

Han berättade att han gifte sig när han var bara 14 år och kvinnan var 18 år????? Jag blir så irriterad för det är tredje gången jag hör att äldre flickor har sex med minderåriga pojkar och ingenting händer. Om det varit en flicka som var den unga så hade pojken fått ungdomsanstalt/fängelse beroende på hans ålder osv…. Varför är det skillnad???? Jag blir arg och frustrerad…..

Den första pojken jag hörde om inom detta ämne blev pappa som 15 åring och barnet blev till när han var 14 år och mamman var omkring 18-19 år kommer inte ihåg exakt hennes ålder. Denna man jag mötte idag fick gifta sig i Sverige som 14 åring och blev pappa som 16 åring. Flickan var 18 år vid vigseln och alltså 20 när hon blev mamma. Fadern till hennes barn var alltså ett barn själv.

En annan ung man som berättat för mig att han blev sexuellt aktiv som 13 åring med äldre flickor som var byxmyndiga alltså över 15 år och äldre. Jag blir upprörd när jag hör sådana saker för det görs skillnad på om pojken eller flickan är ung. Jag vet en ung man som fått fängelse för ha haft sex med en minderårig flicka där hon var 14 och han 19 år. VARFÖR GÖRS DET SKILLNAD??????

Jag vet från statistik att det även är mera unga pojkar som säljer sina kroppar och det pratas det lite om också. Varför görs denna skillnad???

Det är med sorg i mitt hjärta att vi inte tar upp dessa frågor och gör något åt det. Samhället skriker ut när kvinnor dödas av sina män/ex som har trasiga själar med all rätt för det ska inte få förekomma men vad görs egentligen. Det behövs jobbas från botten och upp inte bara ta hand om det akuta.

Det finns mycket att ändra på men vem ska göra det? Politikerna som sitter och styr har inte kompetens eller förståelse fullt ut.