Okategoriserade

Njuta av sommarens vackra stunder och ladda på D vitaminer

Fredag och en ny vecka som jag lägger bakom mig i livet och går vidare med allt som behövs göras och upplevas framöver. 

 

Att förundras över andras beteenden kan ta på krafterna och jag kan känna ibland att det blir lite för mycket. Då behöver jag vila från allt och bara chilla..

 

Jag kommer ta ledigt från bloggen under helgen för jag blir lite upptagen samt behöver ta ett steg tillbaka från allt tänkande. Jag behöver bara få vara med alla känslor och njuta av livet för där jag är nu.

 

Ta hand om er alla där ute och låt inte andra få dig att backa i livets frågor utan känn efter vad som är bäst för dig. Lyssna på ditt hjärta och gå på magkänslan så blir det bra. Om du lyssnar för mycket på din hjärna så blir det många stopp för den kalkylerar alltid efter faror för oss. En hård programmering från evolutionen som är skapt för vår överlevnad.

 

Trevlig helg och låt er ryckas med av sommaren vi har just nu med den vackra natur vi har utanför vår dörr..