Okategoriserade

En ung man under sitt arbetsskift blir dödad för han bar en polisuniform och utförde sitt jobb

Rättsväsendet håller på att haverera i Sverige

Igår så hade jag svårt att somna där tiden tickade på och avsnitt efter avsnitt rullade på i min mobil. Nästan så ögonen blev fyrkantiga men jag jagar inte upp mig utan bara liksom gillar läget.

Nyheterna imorse var inte upplyftande när jag hörde om den unge polismannen som blev skjuten och avled senare på sjukhuset. Det var inte vid ett tillslag eller liknande utan han stod och pratade med andra personer. Ett område som är väldigt infekterat med många motsättningar med dödlig utgång tidigare men då mellan kriminella. Det är tragiskt att det kommit så långt att det är rena rama vilda västern där lagens arm nu blir attackerad.

Undrar om politikerna fattar allvaret nu och sätter in mera resurser och andra metoder nu när de attackerar vårt rättsväsen. Ge polisen mera verktyg och skydd där det sker snabbare aktiva konsekvenser för de inblandade. Fast det är inte riktigt klart om skottet var menat direkt mot polisen men troligt och så sorgligt.. Mina tankar går till alla inblandade som drabbas. De som utförde brottet är säkert unga grabbar som inte fattar vad de egentligen håller på med för de lever ett konstlat liv i ett utanförskap i typ ett eget samhälle i vårt samhälle..

Vårt rättsväsen måste uppgradera och bli som de har i andra länder inom EU samt ute i andra världsdelar. Det är dags att ta av de rosa glasögonen och skydds lapparna som de har på sig för de vill se samhället på ett visst sätt men livet och det som har kommit för att stanna har sprungit om för länge sedan

Dags att agera och sätta stopp för den utvecklingen som pågår och hållit på ett tag. Många får även uppleva hot och angrepp på sin arbetsplats inom en del myndigheter också. Helt sjukt…

Dags att göra något åt saken och då menar jag krafttag och inte bara typ vifta med ett pekfinger och säga FY så får vi inte göra.. Sätt fart och sluta jamsa för vi vill inte ha ett samhälle där vilda västern styr i landet..