Okategoriserade

När livet kränger som en roller coaster i de värsta kurvorna

Alla är värda att få må bra

Sista dagen på juni månad idag och vi blir verkligen mitt i sommaren när juli månad tar över. Nu har vi klarat av alla högtider innan semestrarna drar igång på allvar och jag hoppas verkligen att alla tar och passar på att ladda på batterierna innan mörkret smyger på oss igen.

Midsommarhelgen inne i Stockholm var trevligt och njutbart. Mycket god mat och sällskapet var trevligt där vi åkte på äventyr ut i den sommarklädda staden. Vi märkte direkt inte av att det är en pågående pandemi för alla tog inte hänsyn till att hålla avstånd osv..

Jag blev extra glad för jag fick köra bil som jag gillar så mycket. En helt ny V60 med många faciliteter bland annat en backkamera som visar bilen uppifrån och allt som finns omkring. Kändes lite konstigt och ville ändå titta bakåt för det sitter liksom i ryggmärgen att göra så.

När jag vände åter till det mera lantliga tillvaron där jag bor nu så kändes det skönt för jag orkar inte ta in så mycket intryck ännu. Behöver landa mera i mig själv och finna en ro och balans. Det kommer men tar nog hela sommaren och en bit in på hösten och hoppas att en ny blödning håller sig borta för annars tar det längre tid.

Men jag vill komma igång med en del saker som jag har i planer men det tar sin lilla tid och det är bara att gilla läget. Att jaga på blir inte bra utan måste ta det i den takten som jag orkar. Just nu så håller jag på att fixa med att få igång min pension till hösten och det är en ren djungel måste kontakta typ 7 olika instanser för att få igång den nu när jag blir 62.

Livet känns verkligen som en roller coaster för mig just nu med hälsan både kroppsligt och mentalt. Det är bara att hänga med och njuta av stunderna när det känns som bäst och en acceptans när det är en svacka. Tillåta sig en dålig dag för livet är så och känna imorgon så är det en ny dag.

Acceptans att vi är den vi är och gör livet till det bästa efter de förutsättningarna vi har fått med oss i livet.

Alla är värda att få må bra