Okategoriserade

Vi står inför stora förändringar i Sverige

Politiker har ett stort ansvar att styra upp vårt land så att alla kan få en bättre tillvaro

Började dagen med en promenad och sedan lite stretching för att sträcka ut min stela kropp. Jag har fuskat lite med det ett tag och det känns direkt speciellt i min gamla whiplashskada som jag har bara på vänstra sidan i nacken.

Igår satt jag en stund på gräsmattan i skuggan som de vackra träden skapade. Gjorde andningsövningar och stretchade ut kroppen ordentligt. Kändes bra och kommer fortsätta med det men kanske inte idag för det ska bli sämre väder. Eventuellt regn med åska och idag så ska jag gå ut när det åskar för jag älskar dessa naturkrafter.

Lyssnade på nyheterna igår och även idag och de tragglar på om regeringskrisen. När jag hör hur de pratar så skakar jag på huvudet. Politikerna missar en stor sak och det är vad majoriteten vill i Sverige och det visar röstningen.

Jag sa vid förra valet till de andra partierna vid deras valstugor att det är dags att börja ta tag i många frågor på allvar för de förlorar folket till SD som tar upp ämnen som ligger och bubblar ute i samhällena och som måste börja ordnas upp. Folket har tröttnat på deras tafatta försök att få det att fungera.

Partierna säger nu att de kommer göra allt för att stoppa SD från att få mera att säga till om men de förglömmer att det är folkets röster som talar. Hade de agerat annorlunda och skapat en annan tillvaro för oss alla i Sverige så hade inte det partiet växt. En stor förändring behövs men SD som styr är inte det rätta svaret utan en balans som det gäller inom alla områden. De behövs för att sätta fart på de trötta och gamla politikerna som tror att de kan styra Sverige som det gjort i alla tider. Det går inte utan förändringen står inför vår dörr där vi behöver starka ledare som styr upp vårt land.

Vi är ett demokratiskt land och vi vill sörja för de som har det svårare i livet men vi måste sätta upp gränser och tala om vad som gäller och inte backa. Skapa gränser och inte vara så naiva och tro gott om alla för vi går under om vi inte sätter fart inom många områden.

Säpochefen talar också om hoten utifrån som vi måste ta på allvar också. Terrordåd kommer att ske på annat sätt i framtiden och de kommer använda sig av den digitala värld vi skapat i världen.

Politiker vakna upp och inse vart vi står och vad som kan ske framöver. Låt oss inte bli ett land där vi flyr ifrån för att få ett bättre liv i framtiden.